Opfølgning: Må vi ikke godt grine af de tykke?

Lækre sneakers til forårssolen!

Kan du mærke det? Foråret er på vej! Solen begynder så småt at titte frem og det er ikke længere helt ligeså mørkt om morgenen når morgenkaffen nydes (alt efter hvornår du står op naturligvis). Uanset, så er det nu officielt forår ifølge kalenderen og det betyder at man kan tillade sig at være mere end almindeligt optimistisk på vejrets vegne!

Forår er nemlig verdens bedste undskyldning for at shoppe nye sko hvis du spørger mig. Solskin betyder en masse gåture hvor man pludselig opdager hvor pænt ens nærområde egentlig er uden gråvejr, regn og sure mennesker der fryser. Og sådanne gåture bliver altså bare en tand bedre hvis fødderne har nye sneakers på i fine forårsfarver… Eller er det bare mig?

Der var engang hvor jeg svor at jeg ALDRIG ville gå udenfor i sneakers. Jeg insisterede på at have upraktiske ballerinasko, støvler med hæl og andet pænt, men aldeles håbløst upraktisk fodtøj. Nu er jeg heldigvis mere end overbevist om de mange gode egenskaber som sportssko har. Udover at være dødbehagelige at rende rundt i, så ser det sgu da også meget lækkert ud med noget farve på fødderne!

Hummels nye forårskollektion indeholder ret lækre sneakers i alverdens farver og mønstre. Der er i hvert fald noget for enhver smag uanset om man er til pangfarver og leopard print eller klassiske mørke nuancer. Komforten i modellerne kan jeg 100% stå inde for og jeg har både hypermobile (trælse!) ankler og dårlige hofter, men mine fødder er stadig glade efter en lang gåtur!

Indlægget er lavet i samarbejde med Hummel

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Katrine

  Jeg burde gå i seng nu, men jeg synes lige at du skal have en kommentar med inden.
  Du er min yndlings blogger, og du gør dit arbejde skide godt!

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Årh, sikke en skøn kommentar at gå i seng på! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig Katrine, det sætter jeg stor pris på! Og tak fordi du læser med herinde, jeg er rigtig glad for at du kan li de indlæg jeg finder på 😀 Hav en dejlig aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Opfølgning: Må vi ikke godt grine af de tykke?