Rabatkode til MyProtein - KUN I DAG 25%!

Mandag morgen: Motivation med ny musik!

Nogle gange kræver kroppen bare et ekstra skub for at yde sit bedste. Det gælder især mandag morgen når både krop og sind skal i sving efter en forhåbentlig dejlig weekend. Måske er der også nogle pandekager der skal brændes af, host host…

I sidste uge trænede jeg med en veninde som simpelthen var SÅ frisk under vores afsluttende cardio, at jeg nærmest hev høretelefonerne ud af ørerne på hende for at lure hemmeligheden. Den var nu ganske simpel: Dancehall musik! Hun smækker simpelthen en masse bootyshaking dansemusik i ørerne og så går hun derudaf!

Min playliste er ellers altid fyldt med clubmusik som plejer at do the trick, men nu er jeg efterhånden kørt sur i de samme sange, kender i ikke det? Derfor var det helt fantastisk med ny inspiration som jeg naturligvis straks fik lyst til at give videre!  Men pas på, sandsynligheden for at du får lyst til at ryste røv på crosstraineren eller løbebåndet, den er ret stor!

Noget andet der kan sparke min motivation i gang, det er nyt træningstøj! Dette sæt er altsammen fra Hummels nye forårskollektion som jeg er så heldig at være ambassadør for. Lige pt er jeg dejligt vinterbleg, men mon ikke farverne kommer mere til deres ret når sommersolen har sat sit præg og givet lidt farve?

Og kom så hjem og få fundet det dansemusik frem!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Rabatkode til MyProtein - KUN I DAG 25%!