Personligt indlæg: Mine tanker om bikinifitness

Min kommende træningsuge og et stort TAK!

Så er det weekend! Jeg håber, at du får et par skønne dage væk fra hverdagens rutiner med plads til de ting der gør lige netop DIG glad! Nu hvor jeg ikke længere laver ugentlige diæt-opdateringer, så vil jeg prøve i weekenden at lave en oversigt over næste uges træning for at give et indblik i hvordan jeg træner.

Der findes jo et utal af træningsrutiner og der er ikke én rigtig måde at strukturere sine træningspas på. Det afhænger af både hvem du er, hvor erfaren du er med træning og hvad dit mål er. Mit program er tilrettelagt af min træner Amanda og så tilpasser jeg det til dagsformen i forhold til smerter, energiniveau eller fx. rejser der kommer i vejen.

Min kommende træningsuge:

 • Lørdag (i dag): TRX for allersidste gang i det 8 ugers bootcamp forløb som jeg har fulgt. Det bliver med fokus på core, balance og stabilitet!
 • Søndag: Bentræning med en bekendt som jeg har mødt over Instagram
 • Mandag: Ryg og Biceps skal have en omgang sammen med søde Jonna
 • Tirsdag: Ond og lang skulderdag med masser af supersets!
 • Onsdag: Ryggen får en omgang igen – de pullups laver jo ikke sig selv!
 • Torsdag: Let omgang cardio og mave
 • Fredag: Hvile!

Derudover vil jeg rigtig gerne sige et stort TAK for alle de søde kommentarer der er kommet efter mit indlæg i går om at sige nej tak til bikinifitness. Jeg er helt overvældet over den positive respons jeg har modtaget både her på bloggen, på Facebook og på Instagram.

Hvordan ser din træningsuge ud?

   

2 kommentarer

 • Cecilie

  Stor respekt for at vælger ikke at stille op, og vælger at lytte efter din krop og mavefornemmelse:-) Er dog sikker på at du havde set SÅ godt ud, men det gør du i den grad allerede 😉 Når du ikke stiller op, fortsætter du stadig med at have Amanda Louise som træner eller styrer du selv det fra nu af? 🙂

  Kh
  Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Cecilie 🙂 Tusind tak for de søde ord 🙂 Jeg vil fortsætte med Amanda, da jeg er rigtig glad for at have hende som træner og stadig har mål om at udvikle min styrke – bare i et tempo der passer bedre til min krop 🙂

   Hav en dejlig weekend 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Personligt indlæg: Mine tanker om bikinifitness