Jeg drømmer om... Nyt træningstøj!

Min kommende træningsuge og inspiration fra blogland

Det er fredag, solen skinner og weekenden står for døren! Jeg har nydt ugens dage med at bage lækkerier, skrive lidt på min bacheloropgave og fået trænet en hel del. Derudover har jeg ærlig talt nydt at slappe lidt af med min kost og har vist også fået en del blødere mave, men det har ikke rigtig kunne hidse mig op.

En ny uge banker snart på og for mit vedkommende betyder det tilbage på sporet med de sunde vaner i form af lidt mere planlægning af indkøb og madpakker. Det er nu engang sådan jeg har det bedst og derfor lider jeg ingen afsavn ved at give min krop god benzin i form af nærende mad – med plads til lækkerier og slik i ny og næ.

Min kommende træningsuge:

 • Lørdag står den på bendag med en sød veninde inden et besøg på Proteinbaren på Jagtvej hvor vi nok skal drikke en lækker shake og forhåbentlig nyde lidt mere forårssol
 • Søndag bruges primært på at øve mine kære pullups og derudover også en del mavetræning, den bliver jo ikke hårdere af sig selv!
 • Mandag står den på en lang omgang skuldertræning med masser af brændende superset og med garanti for ømhed dagen efter….
 • Tirsdag er det hele ryggen der skal rammes sammen med et enkelt, men ret ondt, superset for at ramme de små biceps som gerne skulle vokse!
 • Onsdag er en let gang cardio og mave, men jeg får en rigtig lang dag med spændende foredrag om FNs rolle i verden på Christiansborg og Model United Nations om aftenen, så det bliver muligvis en hviledag.
 • Torsdag bliver så enten cardio eller hviledag alt efter hvordan min onsdag arter sig
 • Fredag rammes de søde små skuldre igen…

Min uge slutter også med en dejlig nyhed. Jeg er nemlig blevet nomineret til en online award sammen med 14 andre røv seje bloggere af det helt nystartede Online Entrepreneur Awards. Du kan se listen af bloggere som de mener har gjort sig særligt bemærket lige HER.

Nomineringen “Kvinder med stort K” er ment som en hyldest til succesrige kvindelige online iværksættere med ben i næsen. Vi har håndplukket 15 opsigtsvækkende kvinder, der går forrest når det gælder online branding af dem selv og deres websites.

OEA 2015: Kvinder med stort K

Jeg er stolt af min nominering sammen med de andre seje damer og vil gerne bruge anledningen til at samle op på denne uges, efter min mening, mest inspirerende indlæg fra andre bloggere. Få ny inspiration ved at klikke på:

Hav en fantastisk weekend!

 

 

   

8 kommentarer

 • Patricia Wilson

  FUCK hvor er du sej! Stort tillykke med nomineringen, smukke, og RIGTIG god fredag og weekend til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Anna! Tusind tak for din henvisning til mit indlæg – Jeg er glad for, at det kan hjælpe og oplyse andre mennesker 🙂 … Og fedt med nomineringen! Kh. AD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det var så lidt! Jeg synes virkelig du har skrevet et skarpt og vedkommende indlæg om et emne der berør rigtig mange 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amelia

  Måske jeg har misset noget, men hvad er det egentlig du studerer? De ting du laver i forbindelse med dit studie lyder simpelthen SÅ spændende! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Amelia 🙂 Jeg studerer statskundskab på Københavns Universitet og det ER spændende kan du tro! Det åbner op for mange forskellige muligheder i form af organisationsarbejde, frivilligt arbejde eller politisk engagement alt efter hvad man er interesseret i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du er så fucking sej Anna, og du fortjener det mere end nogen anden. Bliv ved! Du er en kæmpe inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er du bare sød Sara, tusind tak for de støttende ord! Jeg er rigtig glad for at du læser med 🙂
   Hav en dejlig weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Jeg drømmer om... Nyt træningstøj!