Derfor skal du prøve TRX træning!

Proteinmuffins med chokolade, banan og peanutbutter!

Jeg er en peanutbuttergris. Jeg ELSKER alt hvad der overhovedet kan smage tilnærmelsesvis af peanutbutter og hvis du blander det sammen med chokolade, så er jeg faktisk din ven for evigt. Den smagskombination er så lækker, at jeg slet ikke kan administrere det. Hvis jeg boede i USA, så levede jeg af Reese Peanutbutter cups som er peanutbutter i et tykt lag chokolade – lige til at hapse.

Mine egne nye yndlings muffins er fyldt med langt mindre chokolade og langt mere næring, men ikke desto mindre med en klassisk smagskombination af banan, peanutbutter og chokolade.

Opskrift på 10 stk:

  • 1 æg
  • 200 ml æggehvide
  • 2 scoop chokolade proteinpulver (+ 1 scoop til glasur)
  • 60 gram havregryn
  • 2 store spsk peanutbutter
  • 1 banan
  • 1 spsk Fiberhusk
  • 1/2 dl vand
  • 50 gram mandler
  • 50 gram quinoa (tør vægt)

Jeg havde en rest kogt quinoa fra dagen før som jeg brugte til at give dejen sin base, men har du ikke quinoa eller gider du ikke koge det, så kan du fordoble mængden af havregryn i stedet.  Start med at blande æg, æggehvide og quinoa. Hæld dine havregryn og mandler i en blender og blend indtil det får konsistens af mel. Hæld “melet” over i dejen lidt efter lidt og rør rundt. Tilsæt Fiberhusk, vand og proteinpulver. Lad dejen stå 5min indtil den har suget væske og vurdér om der skal en smule mere vand i.

Hæld dejen i muffinsforme, men kun til de er halvt fyldte. Tag nu en teske og fyld en lille klat peanutbutter og en skive banan i hver muffin. Tag herefter din dej og læg forsigtigt med en spiseske endnu en klat dej oveni hver form, så det dækker peanutbutterklatten og bananskiven. Bag dine muffins i ca. 25 min ved 180 grader varmluft.

For at pynte kan du lave en chokoladeglasur af 2 spsk vand og 1 scoop chokolade proteinpulver. 

Skal du bage i dag?

bloglovin_annawarrington
   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Derfor skal du prøve TRX træning!