Derfor skal du prøve TRX træning!

Proteinmuffins med chokolade, banan og peanutbutter!

Jeg er en peanutbuttergris. Jeg ELSKER alt hvad der overhovedet kan smage tilnærmelsesvis af peanutbutter og hvis du blander det sammen med chokolade, så er jeg faktisk din ven for evigt. Den smagskombination er så lækker, at jeg slet ikke kan administrere det. Hvis jeg boede i USA, så levede jeg af Reese Peanutbutter cups som er peanutbutter i et tykt lag chokolade – lige til at hapse.

Mine egne nye yndlings muffins er fyldt med langt mindre chokolade og langt mere næring, men ikke desto mindre med en klassisk smagskombination af banan, peanutbutter og chokolade.

Opskrift på 10 stk:

 • 1 æg
 • 200 ml æggehvide
 • 2 scoop chokolade proteinpulver (+ 1 scoop til glasur)
 • 60 gram havregryn
 • 2 store spsk peanutbutter
 • 1 banan
 • 1 spsk Fiberhusk
 • 1/2 dl vand
 • 50 gram mandler
 • 50 gram quinoa (tør vægt)

Jeg havde en rest kogt quinoa fra dagen før som jeg brugte til at give dejen sin base, men har du ikke quinoa eller gider du ikke koge det, så kan du fordoble mængden af havregryn i stedet.  Start med at blande æg, æggehvide og quinoa. Hæld dine havregryn og mandler i en blender og blend indtil det får konsistens af mel. Hæld “melet” over i dejen lidt efter lidt og rør rundt. Tilsæt Fiberhusk, vand og proteinpulver. Lad dejen stå 5min indtil den har suget væske og vurdér om der skal en smule mere vand i.

Hæld dejen i muffinsforme, men kun til de er halvt fyldte. Tag nu en teske og fyld en lille klat peanutbutter og en skive banan i hver muffin. Tag herefter din dej og læg forsigtigt med en spiseske endnu en klat dej oveni hver form, så det dækker peanutbutterklatten og bananskiven. Bag dine muffins i ca. 25 min ved 180 grader varmluft.

For at pynte kan du lave en chokoladeglasur af 2 spsk vand og 1 scoop chokolade proteinpulver. 

Skal du bage i dag?

bloglovin_annawarrington
   

10 kommentarer

 • Amen til peanutbutter!! Jeg kunne spise det ud af bøtten, hvis ikke der stadig var en del kalorier i 😀
  Kh The A-Way!
  https://theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, det kunne jeg bestemt også! Du er ikke alene 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Wauw, de ser gode ud! Har du et forslag til hvad man kan erstatte bananen med? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Maria 😀 Ja, du kan enten bare køre ren peanutbutter i midten eller måske en lille klat sukkerfri marmelade, et hindbær eller et stykke æble? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Savler!!!! nøj de ser bare god ud, den opskrift må jeg teste I weekenden 🙂
  Tak for altid god inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Årh, skønt at du kan bruge inspirationen Sarah, det er jeg virkelig glad for 😀 Rigtig god bagelyst i weekenden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Wilson

  Der er vist en, der er gået bage-amok efter kostplanen er smidt 😉 Jeg er vild med det ! :* <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, afsløret! Jeg er vild med at være kreativ igen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Wilson

   Det er dejligt at se! Det har vi savnet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] efter jeg så denne opskrift hos min gode veninde Anna, blev jeg inspireret og ville prøve at lave min egen peanut overraskelse med chokolade protein […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Derfor skal du prøve TRX træning!