Weekend lækkerier: Pandekager for 200 kalorier!

Rabatkode til MyProtein – KUN I DAG 25%!

Mangler du lidt ekstra kosttilskud, proteinpulver eller lækre barer til køkkenskabet? Så kunne du overveje at skifte aftenfilmen ud med lidt online aftenshopping.

Jeg har fået en mail med en rabatkode der giver 25 på ALT inde på Myprotein.dk, så der er rig mulighed for at få tanket op uden at blive flået i pengepungen. Koden er: 25OFFDK. Personligt har jeg været på SU længe (og jeg er ikke færdig foreløbig, hvem sagde evighedsstudent?), så det er altid relevant for mig med rabatkoder og tilbud.

Proteinpulver naturligvis ikke dødens nødvendigt for en sund kost, men for mig betyder det rigtig meget at jeg har et lager med kosttilskud derhjemme og jeg prioriterer generelt gerne både sund kost og kosttilskud i mit budget. Nu bruger jeg i forvejen en god sjat af min indtægt på personlig træning, så hvorfor ikke toppe det af med at bruge endnu flere penge? Det er shoppelogik når det er bedst…

Koden er som sagt: 25OFFDK til Myprotein.dk

Den giver som sagt 25 % og gælder kun i dag

Indlægget er ikke sponseret, men indeholder et affiliatelink.

bloglovin_annawarrington
   

3 kommentarer

 • Christine Jensen

  den virker ikke 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Virker den ikke? 2 sek, jeg kontakter dem straks.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej igen 🙂 Hvis du bruger store bogstaver: 25OFFDK inde på: myprotein.dk, så virker den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Weekend lækkerier: Pandekager for 200 kalorier!