Personligt indlæg: Tror du selv på, at du kan?

Sunde krydrede muffins med squash og svampet surprise!

Hvad kan man bruge sin hjemmelavede appelsin/figen chutney til udover som topping på grød eller skyr? Man kan smække det i en kage og nyde som lækker svampet surprise!

Til min opgaveskrivning føler jeg ofte, at jeg har brug for snacks for at holde energien oppe. Det er til dels en psykisk craving, men der er også noget om det fysisk. Kroppen bruger også energi på at være aktiv i en eksamensproces med læsning eller opgaveskrivning. Derfor kan det være en rigtig god idé både at huske masser af bevægelse (selvom du føler du er presset for tid) og godt med nærende måltider for at holde både krop og hjerne skarp.

Opskrift på 10 lækre muffins:

  • 1 æg
  • 2 æggehvider
  • 60 gram havregryn
  • 1 spsk Fiberhusk
  • 1/2 squash
  • 2 scoop proteinpulver med vaniljesmag
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • 1 knivspids salt
  • Fyld: chutney eller lidt sukkerfri marmelade

Start med at blende dine havregryn helt fine til mel. Tilføj dine æg og rør godt rundt. Tilføj krydderier, Fiberhusk og proteinpulver. Til sidst river du squashen ned i dejen og rør det hele godt sammen. Fyld dejen i muffinsforme, men kun halvt op. Nu kan du placere en lille klat chutney, marmelade eller måske nogle hakkede nødder i midten. Hæld derefter forsigtigt igen dej i formene indtil de er helt fyldte. Bages ved 180 grader varmluft i 15-20 min og nydes enten lune eller kolde med en klat skyr rørt op med lidt vanilje og appelsinsaft.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Personligt indlæg: Tror du selv på, at du kan?