En dag i undertøj...

Anbefaling: Minimum proteinbar fra Bodylab!

Indlægget er (for en god ordens skyld) ikke sponseret, men udtryk for en oprigtig ny glæde for en ny opdagelse. Jeg har sgu fået en ny yndlings proteinbar! Min kærlighed har ellers været hos Questbarer det seneste år, men der er nu kommet en seriøs konkurent til førstepladsen.

I går var jeg som bekendt til photoshoot hele dagen ( i undertøj, gips!) og de havde fået et par kasser af de nye minimum barer fra Bodylab, så alle os “modeller” havde noget at styrke os på undervejs.

Baren var der i to varianter hvor den ene med cookie lød lovende, men skuffede i smagen. Den var ikke heeelt sød nok til min smag, men den er super lowcarb og indeholder stort set ikke noget sukker, så man kan vist ikke altid få det hele. Eller kan man? Den anden smagsvariant var nemlig med hvid chokolade og jordbær, hvilket lød en smule kvalmt, men var overraskende lækkert!

Strukturen i baren er dejlig chewy, smagen er helt fantastisk og leder mine tanker hen på lyserøde skumfidusser. Det er ren barnlig glæde til kun 193 kcal pr. bar og 20 gram protein! Du skal naturligvis ikke spise dig mæt i barer som disse (selvom det var hvad jeg gjorde i går, ups), men som en let snack eller lille dessert, er de geniale efter min mening.

Der er fri fragt på alt fra Bodylab indtil tirsdag, så hvis du er blevet fristet til at prøve en kasse, så er det nu! Du får 24 stk for 229 kr. Det er billigt og jeg overvejer en kasse (eller 2) til mig selv… De skal vist oppe og stå udenfor rækkevidde i køkkenet hvis de ikke skal forsvinde som dug for solen!

Hvilken proteinbar er din favorit?

   

4 kommentarer

 • Karoline

  Tak for tippet! Hvor er jeg glad for, at dette indlæg ikke er sponsoreret; det gør det så meget mere troværdigt! Havde ikke i min vildeste fantasi regnet med, at Quest kunne blive skubbet af pinden. 😉 Den anden variant, du omtaler.. bortset fra at den ikke var sød nok – vil du så stadig anbefale dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Karoline. Fedt du kunne bruge min anbefaling! Det er jo bare min personlige mening, men der lå to kasser barer til photoshootet i går og jeg var virkelig overrasket over hvor lækker Minimum baren med jordbær var. Det var som en skumfidus i min mund 😀
   Den anden smagsvariant med cookie har en fin og blød konsistens og jeg vil også gladeligt guffe den igen, men den kommer ikke helt oppe og ringe på smagsskalaen ifølge min smagsløg. Der hitter Quest og så den anden variant med jordbær altså mest 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  RawBite!!! Det er min utimative favorit! Og så er jeg fan af der ikke er alle mulige sødestoffer og lign. i. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Gud ja, dem har jeg helt glemt! Måske fordi jeg ikke tænker på dem som traditionelle proteinbarer? Men jeg giver dig helt ret, de smager fantastisk og er et skønt naturligt alternativ til mange af de andre barer på markedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

En dag i undertøj...