10 tegn på at du træner for meget...

Dagens sunde madpakke!

I dag er min madpakke helt uden kød. Den blev vegetarisk ved et tilfælde, men endte alligevel med at indeholde gode og mættende proteiner og næring. Jeg brugte mine spinatruller fra dagen før og fyldte dem bare med friskrevet squah, men det ville også have været lækkert med lidt frisk hytteost, en rest salat eller kylling.

Mit tilbehør blev klassiske grøntsagsstave og en blanding af rosiner og mandler. Denne omgang har ikke særlig mange kulhydrater, men jeg har kun en kort dag på studiet og tager et større måltid med en masse ris efter træning senere. Jeg bliver sgu aldrig rigtig en lowcarbér…

Hvordan ser din madpakke ud i dag?

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

10 tegn på at du træner for meget...