Hvordan lærer du at tænke mere positivt?

En dag i undertøj…

Det er sjovt som noget kan føles helt forkert til at starte med og så helt normalt få timer senere. I går startede dagen (tidligt!) med kaffe, morgenmad og alt for tyk makeup til en ellers stille søndag morgen. Jeg cyklede med ca 100 spændte sommerfugle i maven mod Amager til et fotostudie med Morten Svane og en masse seje damer deriblandt Caroline, Matilde og Nina.

Vi skulle endelig lave billedserien for Insidefitness og var alle liiidt beklemte ved at skulle smide kludene og stå med vores stærke lår, bløde maver og store smil foran hinanden (og et kæmpe kamera).  Jeg vil ikke fortælle mere om konceptet på nuværende tidspunkt, da det først rigtigt skydes i gang når billederne er færdige. Her er en teaser på hvad vi lavede…

Alle kvinderne til stede var kvinder som træner og går op i deres kost, men som heller ikke takker nej til et stykke kage eller et glas rødvin ind i mellem. Formålet med billedserien kan jeg godt afsløre uden at sige for meget; at give et mere nuanceret billede på hvordan trænede kvinder ser ud. Det er nemlig langt fra alle der render rundt med en sixpack eller tydelige blodårer, det er typisk kun atleter og selv de ser kun så skarpe ud i meget få døgn af gangen. Langt de fleste kvinder der træner (og spiser!) har en fedtprocent der ikke tillader sixpack.

Vi endte med at have en fantastisk dag og hyggede os utrolig meget. I undertøj. Pludselig var det slet ikke så farligt at vise sin krop frem!

Det er vigtigt for mig at understrege, at billederne på ingen måde er ment som en kritik af tynde kvinder eller de kvinder der rent faktisk har en sixpack. Formålet er at vise hvordan det “normale” varierer fra kvinde til kvinde. Der er IKKE én rigtig måde at se hverken sund, trænet eller lækker ud!

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • B

  Synes det er rigtig dejligt og forfriskende med den tilgang du har til kropsidealer og deler her på bloggen.
  Der er alt for meget fordømmelse, især kvinder imellem, der taler grimt om tykke/tynde/trænede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   De ord gør mig glad helt ind i maven, tusind tak for din kommentar! Jeg er meget enig med dig, der skal være plads til kvinder i ALLE størrelser og former!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvordan lærer du at tænke mere positivt?