Sund aftensmad i en fart: Prøv kalkun!

Godmorgen! Det er tid til photoshoot!

Det er søndag morgen og jeg er oppe før fanden får sko på! Jeg har allerede drukket 1 (læs: 2) kopper kaffe og min energi er flyvende! Mit ansigt er skræmmende pænt når man tænker på hvad klokken er og at det normalt ville være begravet i dynerne et par timer endnu, men det ER jo ikke nogen helt normal søndag. Det er nemlig photoshoot dag!

Jeg er spændt, nervøs og røv klar til dagen! Billedserien skal laves for magasinet insidefitness som den kære Morten Svane er redaktør for. Billederne er som bekendt i underytøj, men jeg har fuld tillid til kvaliteten og at udtrykket i billederne ikke bliver hverken for lidt eller for meget. Selvom jeg ikke har været på kur eller forberedt mig til dagen, så føler jeg mig klar. Jeg skal jo “bare” være mig selv for søren! Hvor svært kan det være?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sund aftensmad i en fart: Prøv kalkun!