Knæk afgiften på nødder i Danmark!

Hej Selvhad. Gider du skride?

Jeg var helt ovenpå til søndagens photoshoot. Jeg havde en skide go dag, hvilede i mig selv og min blege krop i undertøj og fortalte vidt og bredt om det gode budskab med en masse kvinder der bare har det godt i deres krop.

Og hvad sker der så da jeg ser det første billede fra dagen som skal godkendes af os kvinder til selve kampagnen? Jeg får den der barnlige og latterlige følelse der gør ondt helt nede i maven. Jeg følte mig tyk, grim og helt forkert. Alle de rationelle ord om at hvile i sig selv røg ud af vinduet og jeg fik lyst til at kaste min computer ud af vinduet, krybe under dynen og føle mig tyk og træls. Men helt ærligt; hvad er det for noget pis?

Hvordan kan mine følelser tage over på den måde? Jeg blev ærlig talt vred på mig selv. Jeg er jo for fanden kommet videre end da jeg var 15 og vildt usikker på mig selv. Det selvhad kan jeg på ingen måde bruge til noget. Og jeg ved da godt at langt de fleste kvinder har større deller end mig (og er død lækre alligevel), så vil jeg helt seriøst lade det ødelægge min dag at jeg har en synlig delle når jeg drejer kroppen på et billede? Gud vil jeg da ej!

Det er muligvis et rodet indlæg som er alt for ærligt og faktisk næsten pinligt at skrive. Jeg vil jo hellere være inspirerende og have overskud end Bridget Jones ynke agtig over en åndssvag lille delle. Det gider jeg da ikke bruge mit liv på. Så det gør jeg ikke. Jeg har lagt al kontrol over alle billederne i hænderne på de dygtige mennekser bag Inside Fitness og så hanker jeg op i mig selv. Budskabet med kampagnen er jo netop at have det godt i egen krop og det har jeg også langt de fleste dage. Ind i mellem bliver jeg en usikker 15 årig indeni, men heldigvis er jeg efterhånden i stand til at stoppe de negative tanker om mig selv og bare bede dem om at skride.

Det er pinligt at indrømme, men jeg er forhåbentlig ikke den eneste der bliver barnligt usikker på sig selv ind i mellem?

bloglovin_annawarrington
   

8 kommentarer

 • Nina

  Du er pisselækker!!!
  Og jeg kan selv se mig selv i spejlet det ene øjeblik og tænke: “wow, jeg ser godt ud”, og i det næste øjeblik synes jeg jeg er tyk og deform. Det er nok grundlæggende et spørgsmål om, at man kigger FOR meget på sig selv.

  Tak for endnu et ærligt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er du sød, tusind tak for de fine ord. Det er utroligt hvor hårde vi kvinder til tider er ved os selv! Det er uberettiget og skal bekæmpes! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hej søde Anna:) jeg synes dit blogindlæg er interessant. Da jeg læste sneakpeak artiklen og flere af jer medvirkendes omtale, spekulerede jeg i om de valgte piger rent faktisk hvilede 100% i deres kroppe – eller om shootet var en del af rejsen/ midlet til målet. Hvis du forstår hvad jeg mener? Jeg ved ikke hvad løsningen er for at nå målet. Tænker det handler om at flytte fokus fra en selv, ens krop og ens tanker om hvad alle andre tænker om én og ud på verdenen. Hvis man konstant kigger på sig selv i spejlbilledet og bruger al sin tid på at tænke tanker om sit udseende – så går man glip af livet udenfor. Det er lidt det jeg idag fokuserer på – fitnessverdenen var alt for egocentreret og alligevel betød andres mening og tolkning af én utrolig meget. Jeg synes det hæmmer én. Det er livet bare for kort til. Vi bør jo være megaglade for at vi har alle lemmer og dybest set har en ganske almindelig og sund krop! Den krop skal sgu med ud i verdenen og ha det sjovt 🙂 fordi vi kan. Jeg ved ikke om det giver mening.. Anyways, håber du har det godt og at vi snart ses igen. Knus Nana Regalah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej søde Nana. Virkelig fede tanker du gør dig! Jeg var også i tvivl om jeg skulle skrive om den her usikkerhed fordi den netop ikke hænger sammen med shootets budskab, men jeg tror ærlig talt at langt de fleste bliver usikre ind i mellem på dem selv og deres kroppe selvom de rationelt ved at det er fjollet. Derfor er det også død interessant at tage fat på, for hvor kommer den usikkerhed fra? Og hvorfor er den så pisse svær at komme af med? Det har virkelig hjulpet mig at træde et stort skridt ud af fitnessverden og netop som du skriver har haft fokus andre steder. Jeg orker ikke sammenligne mig selv med andre i en verden hvor en fedtprocent over 10 er “kageform”. Det er ikke en verden der tiltaler mig i dagligdagen, da jeg hverken bliver sundere, stærkere eller gladere af det.
   Vi er også helt enige i pointen om at en rask krop faktisk er ret så fantastisk og bør fejres! Det er sgu et privilegium at have en krop der fungerer og den skal ikke tages for givet!
   Tusind tak for kommentaren 🙂 Jeg håber også vi ses snart igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er langt fra den eneste!
  Jeg har også dage, hvor jeg kan se mig selv i spejlet og tænke: “you are doing great gal!!” For så at tænke det modsatte en time efter.
  Jeg tror, at det er alle der har det sådan. Både mænd og kvinder. Græsset er altid grønnere på den anden side…

  Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jeg tror du er på rette spor Cathrine. Vi er alle usikre ind i mellem, både og kvinder. Det er desværre tilsyneladende et vilkår i det samfund vi lever i, men… Kunne det ikke være fedt hvis man kunne arbejde med det? Det prøver jeg i hvert fald! Og så håber jeg du har langt flere dage hvor du er glad for spejlbilledet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg tror måske i virkeligheden problemet er, at du/vi skal stoppe med at “arbejde på det”. Hvis vi lader være med at lade udseende fylde så meget, som Nana også skriver, tror jeg, det kommer af sig selv. Problemet er, at vi er alt for opmærksomme på, hvordan vi ser ud. Jeg tror ikke, selvtillidsproblemet bliver løst af at fokusere mere på, at “nu skal jeg partout acceptere min krop”, men snarere at vi bare lader krop være krop og fokuserer på andre ting, der gør os glade. Det giver et mere naturligt selvbillede, hvis man ikke hele tiden fokuserer på den mave, der sagtens kunne være fladere.

  Det var måske også lidt en rodet kommentar, men jeg håber, du forstår pointen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Interessant pointe Johanne. Jeg tror bestemt det har sin berettigelse at lade hele debatten om udseende få en pause. Det er meget sundt at have fokus forskellige steder og jeg har det i hvert fald sådan at jeg på ingen måde ønsker at al anerkendelse skal baseres på mit udseende – langt fra. Hele min selvtillid skal heller ikke bunde i mit udseende, da jeg jo er god til mange ting, kan være der for andre og kan bruge min krop til meget. I det perspektiv er det sgu ikke så vigtigt om der er en delle er to. Super fed kommentar og et vigtigt indspark til debatten!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Knæk afgiften på nødder i Danmark!