10 ting jeg har lært om mere overskud i hverdagen!

Hvor laver jeg om 10 år?

“Hvor er du om 10 år?”. Det er egentlig et lidt underligt spørgsmål, men det dukker alligevel relativt ofte op i diverse dameblade, artikler på nettet og nu også som et spørgsmål i min spørgerunde:

Hvor ser du dig selv om 10 år i forhold til familie, arbejde og træning?

Det er lidt sjovt med den slags tanker for de er jo altid meget hypotetiske. Hvem ved hvad der sker om 10 år? Livet er uforudsigeligt, hvilket gør det både spændende og død skræmmende på samme tid for en planlægningsfreak som mig. Jeg ville elske at kunne lave en stensikker plan, lave en masse to do lister og så bare køre derudaf. Sådan fungerer livet bare sjældent. Og det er måske egentlig meget godt, for det andet blev nok pænt kedeligt i længden…

Jeg har tidligere nævnt, at det er min store drøm at bo i New York og arbejde for FN. Måske en urealistisk drøm vil nogle mene. Jeg er dog af den opfattelse, at hvor intet vover, intet vinder. Det er bestemt ikke sådan at hele mit liv falder fra hinanden hvis jeg ender et helt andet sted med et helt andet job, men det er sgu vigtigt at gå for sine drømme, så hvorfor ikke prøve?

Om 10 er jeg:

 • Kandidat i statskundskab.
 • Bosat i New York eller en anden storby. Jeg kommer jævnligt til Danmark hvor jeg har min base, men jeg vil primært arbejde i udlandet, evt. på projektopgaver af et par års varighed.
 • Ansat i en større international organisation der arbejder med menneskerettigheder. Jeg drømmer om at arbejde for UN Women.
 • Stadig en fitnessfreak! Jeg træner nok ikke helt ligeså meget som nu, men jeg ved, at træning altid vil have en plads i min hverdag.
 • Stadig fan af sund mad – og nu forhåbentlig ikke på SU, så der er råd til masser af frisk fisk, lækre bøffer og velsmagende råvarer!
 • Måske/måske ikke blevet mor. Jeg har ikke travlt med at stifte familie og det er ikke afgørende for mig at blive mor. Jeg er sikker på at mit liv kan blive rigtig godt uanset om der kommer børn eller ej.


Hvor vil du gerne være om 10 år?

… Husk min  giveaway hvor du kan vinde en billet til Colorrun 2015! Deltag HER

   

4 kommentarer

 • Normalt plejer jeg at have masser af tanker og drømme, men lige nu er jeg faktisk lidt blank. Jeg er nyuddannet og har været så svineheldig at redde mig et arbejde fra på mandag af, så mit hoved er mest en omgang “Nu skal det op at køre og blive fantastisk”.

  Men jeg håber sådan helt overordnet set at jeg om 10 år sidder i et job jeg er glad for, at jeg er blevet ved med at leve sundt og fornuftigt som jeg gør nu, at jeg er fortsat med min træning, og at jeg forhåbentlig har en partner ved siden af mig i sofaen. Og at rejse-prioriteringen er lykkedes, så jeg fortsat kommer ud i verden min. 2 gange om året. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Katja. Stort tillykke, hvor er det fedt at kunne starte nyt job som nyuddannet 😀 Super sejt!
   Det lyder som nogle dejlige mål du har fremadrettet og jeg er sikker på der er skønne rejser i sigte for dig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den tanke går jeg rundt med nærmest hver dag til en anden. Jeg kan for eksempel give et eksempel fra tidligere.

  Før handelsskole: vil gerne være revisor og bo i Århus eller København. Så efter handelsskole skulle jeg i praktik i et dansk firma. Jeg endte så med at vælge et praktikophold i Tyskland, og så tage det som et sabbatår.

  Nuværende udlandsophold i Tyskland: Nu vil jeg gerne på universitet efter opholdet. MEN, det skal være i Hamborg. Nu vil jeg gerne arbejde med det tyske/internationale marked.

  Fremtiden: Har ingen anelse. Men jeg ser dog på nuværende tidpunkt mig selv som en, som kommer til at beskæftige sig med Tyskland/det internationale marked, når det kommer til det finansielle. Så meget kan ske på så kort tid. Måske ender jeg med at arbejde med marketing, da mit nuværende praktik er inden for marketing. Og ikke mindst, så har jeg fået en tysk kæreste, som jeg slet ikke regnede med at få. Så nu er det også ret svært at give slip på Hamborg. Der er jo sindssyg mange muligheder, og det er det, som jeg finder helt vildt spændende, men også skræmmende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Isabel 🙂 Det lyder virkelig som en spændende vej du har foran dig! Og helt ærligt; jeg har også skiftet mening flere gange. Måske er det helt okay ikke at have det hele planlagt? Man bliver jo som regel klogere undervejs, men det kan samtidig være pisse overvældende med alle de muligheder der viser sig løbende. Jeg ønsker dig i hvert fald al held og lykke, go get them!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

10 ting jeg har lært om mere overskud i hverdagen!