Mine forberedelser til photoshoot (i undertøj!) på søndag!

Inspiration til madpakken: Lowcarb spinatruller!

Mangler du ny inspiration til madpakken eller aftensmaden? Jeg ender i hvert fald ret ofte med at køre rundt i de samme “klassikere” i køkkenet. Du ved, dem hvor du ikke skal tænke når du står i Netto, men bare kaster de samme varer ned i kurven, cykler hjem og så laver de samme 3-5 retter som altid fungerer uden at tænke særlig meget over det.

Mine favoritter til madpakken er gerne en god blanding af high carb og lowcarb alt efter hvad jeg skal den dag og hvor sulten jeg er. Typisk indeholder min madpakke kernebrød, æggemuffins og rester fra aftensmaden. Det rør mig ikke at spise rester til frokost og typisk synes jeg faktisk at maden smager bedre kold. Pænt heldigt at elske rester når man som jeg er på SU for evigt…

Her den anden dag gik jeg dog i køkkenet med en idé om at lave noget andet. Jeg havde en sørens masse æg i køleskabet, men gad ikke spise flere klassiske æggewraps. Heldigvis bød fryseren på spinat og så var det bare med at komme i gang!

Opskrift til 1 stor bageplade (nok til 4 små ruller)

 • 3 æg
 • 2 æggehvider
 • 150 gram mager hytteost
 • 2 spsk Fiberhusk
 • 1 pose frossen spinat (jeg brugte hel spinat, ikke det helt fine)
 • Salt/peber

Start med at tø din spinat op og vrid den godt for overskydende vand. Bland æg, æggehvider og hytteost. Tilsæt spinat og fiberhusk under omrøring og lad dejen stå i 5 min mens det suger væsken. Krydr let med salt og peber og hæld dejen ud på en stor bageplade. Den må gerne hældes tyndt ud, men der må ikke være huller. Bag i 25 min ved 175 grader varmluft og vent til den er kold med forsigtigt at få den af bagepladen og ud på et skærebræt hvor du kan skære den ud i stykker.

Du kan spise dem lige som de er eller rulle dem sammen om fx. kyllingestrimler, revet squash/gulerød eller fylde dem med din yndlingssalat. Jeg vil også tro de er fryseegnede, men har ikke selv prøvet det endnu.

 

   

3 kommentarer

 • Maria

  Hej Anna. Jeg har lige lavet disse ruller i aften og jeg vil bare sige at de er så lækre og virkelig nemme at lave! De skal klart laves igen, tænker man kan bruge bunden som low carb pizza bund også… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Maria 🙂 Hvor er det dejligt du kunne bruge inspirationen og også blev vild med mine ruller 😀 Rigtig godt forslag med at bruge dem som pizzadej, det vil jeg også prøve 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Edna

  Hej Anna,
  Virkelig spændende opskrifter. Har du et top om hvordan man kan tø frossen spinat hurtigere ?
  Vh Edna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Mine forberedelser til photoshoot (i undertøj!) på søndag!