Giveaway: Vind en Sodastream!

Inspiration til sund morgenmad (der ikke er havregrød)

Selvom jeg virkelig elsker havregrød, så er det nogle gange rart at få lidt variation i sine måltider. Påskeferien har for mit vedkommende budt på en uge med familien i Jylland med afslapning, træning, indtag af påskeæg og skrivning på min bacheloropgave. I dag bruger jeg søndagen til Loaded Cup i Ringsted hvor jeg skal heppe af mine lungers fulde kraft på min træner Amanda, der stiller op i bikiniklassen. Hele showet kan streames live hele dagen HER.

I ferien var min morgenmad næsten forskellig hver eneste dag fordi jeg havde lyst til at lege lidt i køkkenet. Til hverdag har havregrøden stadig mit hjerte, men i ferier er det hyggeligt med noget lidt andet. Heldigvis kan sund morgenmad være både mættende, rig på energi og ret så lækker!

Den ene morgen blev startet med hjemmebagt kernebrød, et æg og skyr med granatæble, mandler og æbletern.

Den anden morgen stod også på hjemmebag. Denne omgang var glutenfri boller med hørfrø, hytteost og revne gulerødder. De fik selskab af peanutbutter, æg og frugt. Der er få måder bedre at starte dagen på end sort og dejlig kaffe og en tallerken lækker mad. Jeg kommer aldrig til at forstå mennesker der ikke spiser morgenmad!

Et andet alternativ til en lidt anderledes morgenmad, er lækre pandekager. Du kan selv give den gas i køkkenet med proteinpandekager, eller tage den lette løsning med shake n bake hvis du er gået all in på weekend eller ferie. Det skal der også være plads til!

Har du nogle tips til anderledes morgenmad?

 Husk min giveaway hvor du kan vinde en Sodastream. Du deltager lige HER

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Louise

  Hej Anna.
  For en måneds tid siden købte jeg et vaffeljern (150kr i føtex;). Siden da er jeg gået all in på vafler. Ja er ligesom pandekager, men føles som en ny variation:D min nye favorit (der ikke går som pandekage) er: 1 pose frossen,drænet spinat, 4 æg, 3 spsk havregryn (glutenfri om du vil) salt og peber. Med en avokado og tomater i skiver er der her nok til aftensmad til mig og min kæreste (og der skal noget til for at vi bliver mætte). Det er sååå lækkert og altså lidt fedt med variationer. Vafler er især til morgenmad, og jeg vil virkelig anbefale dig at erhverve dig sådan et jern:) Tror det passer til dine elskede eksperimenter med ny sund mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Louise 🙂 Sikke et fantastisk tip! Det lyder drøn lækkert og sundt med vafler til morgenmad! Jeg vil klart på jagt efter et vaffeljern nu, tusind tak for tippet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Så lidt Anna:) …Og kom endelig med bud på nye vaffel-ideer hvis du finder på noget sjovt:)
   Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det lover jeg bestemt at gøre hvis/når et vaffeljern flytter ind i mit køkken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Giveaway: Vind en Sodastream!