Proteingrød med choko/kaffe glasur og en anmeldelse!

Knæk afgiften på nødder i Danmark!

Sund mad er dyrt og usund mad er billigt. Det er den samme gamle sang igen og igen. Vi gider næsten ikke høre mere om det, men sundheden i Danmark har det sgu ikke alt for godt, så skal vi ikke snart få gjort noget ved det?

Jeg har sagt ja til (ikke sponseret) at støtte kampagnen “Knæk afgiften” som kæmper for at afskaffe den (latterlige!) afgift der er på nødder i Danmark. Nødder er sunde, skønne og smager fantastisk, så det giver ingen mening at det skal koste en halv arm og din førstefødte at bage et hjemmelavet nøddebrød, mens du får Haribo-poser kastet i nakken…

Afgiften på nødder er nemlig lige nu langt højere på nødder end på slik og sodavand. Giver det mening? På ingen måde!


Du kan se og høre meget mere om kampagnen i videoen herunder:

Vil du selv være med? Find Knæk AfgiftenFacebook eller upload din egen nødde knækkende video på Instagram og nominér 3 af dine venner til at gøre det samme.

Lad os nu få knækket den afgift!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Nina

  Er SÅ enig! Så sent som Idag skulle jeg købe en lille pose mandler, 28 kr!!!! Var lige ved at lægge dem tilbage det jo sindssygt!

  Dog synes jeg, udøver nødder, at mange grøntsager og frugt er til at betale.. Herhjemme køber vi rigtigt meget frugt og grønt hver uge og endda 80% økologisk og er faktisk ikke skræmt at prisen. Men giver sig ret i at det er skræmmende, at man ofte kan få tilbud al a “10 poser Haribo for 40 kr” og så skal give 28 kr for 100 gram mandler!! Det er et mærkeligt samfund når der skal tjenes penge på at folk vælger at spise sundt?!!

  Nina – ninasmadhus.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det er nemlig sindssygt hvad mandler koster! Jeg var også rystet sidste gang jeg handlede! Det er virkelig en skævvridning i prioriteter og gør intet godt for folkesundheden!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Proteingrød med choko/kaffe glasur og en anmeldelse!