Hvorfor er jeg ikke mere personlig på bloggen?

Proteingrød med choko/kaffe glasur og en anmeldelse!

I morges fik jeg mig en ret lækker omgang morgenmad. En smule speciel måske, men jeg havde lyst til at være lidt kreativ. Jeg har nemlig lige hentet en pakke fra Bodylab med en pakke af deres proteinpulver med smagen “double chocolate” som jeg her vil anmelde. Den er altså modtaget som en gave og om jeg så drikker den, bruger den som fyld i hovedpuden eller som bordpynt, det er op til mig. Ligesom det også er op til mig hvad jeg skriver om den.

Min morgenmad:

En omgang proteingrød blev lavet som sædvanligt med 50 gram glutenfri havregryn, 1 æggehvide og 2 dl vand. Den varme grød blev derefter blandet med 1 scoop proteinpulver med double chocolate smag i en kold skål. Jeg varmer aldrig proteinpulveret i gryden, da jeg synes det giver en underlig og klumpet konsistens. Det giver en langt bedre og mere blød grød at blande den varme grød med det kolde pulver, synes jeg.

Grøden skulle (selvfølgelig) toppes, men ikke med de normale nødder og/eller frugt. Jeg havde lyst til at prøve noget lidt ud af boksen, så jeg lavede en omgang proteinrig glasur. Morgenmad må godt smage af kage på en onsdag, må den ikke?

Glasur til 1 portion grød:

Rør det hele godt sammen og tilsæt evt mere vand hvis blandingen er for flydende. Hæld henover din varme proteingrød og nyd at din morgenmad smager af en lækker kage med choko/kaffe, men indeholder gode kulhydrater og proteiner til dagen.

Anmeldelse af smagen double chocolate:

Chokolade er altid min go to variant når jeg selv bestiller proteinpulver, da jeg synes smagen er ret neutral og passer til det meste. Jeg er personligt ikke vild med proteinpulver med frugtsmag, da jeg synes det bliver kvalmt at drikke efter efter træning og jeg bruger gerne mit proteinpulver til både at bage med, drikke som shakes og putte i grød, så det skal kunne fungere til det hele.

Double chocolate smager fint at drikke, men skiller sig ikke ud fra andre varianter af proteinpulver jeg tidligere har prøvet. Den har en mild kakaosmag når den blandes med vand og fungerer fint som en shake. Dér hvor smagen til gengæld overraskede mig, var når den blev blandet i grød eller bagværk (opskrift følger). Smagen var mere kraftig af chokolade end de andre mærker med chokoladesmag som jeg før har prøvet. Den smagte næsten så kraftigt at jeg ikke kunne spise op, men også kun næsten!

Har de så puttet alt mulig lort i den for at få det til at smage ekstra godt? Ikke i forhold til andre mærker proteinpulver, men nu er definitionen af “lort” jo også rimelig subjektiv og der er sikkert nogen der synes proteinpulver med sødemiddel er hamrende usundt. Jeg mener ikke det er skadeligt for kroppen i små mængder, men det er jo bare mig. Næringsindholdet i double chocolate afviger ikke fra næringsindholdet i andre varianter fra Bodylab eller andre mærker jeg har prøvet. Kalorieindholdet er ca det samme med 120 kcal pr. scoop og jeg har personligt intet imod de sødemidler som tilsættes produktet, men det er jo en individuel smagssag. Døm selv:

Indlægget indeholder affiliatelinks

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvorfor er jeg ikke mere personlig på bloggen?