Skal du virkelig tabe 5 kg inden sommer?

Sund snack: Lowcarb æggemuffins

Der er få ting så gode som en lækker snack hvis du spørger mig. Sådan en lille hapser til at tage toppen af sulten eller lige holde blodsukkeret stabilt på farten. Jeg fungerer generelt bedst med mange, men mindre, måltider i løbet af en dag, da jeg bedst holder både energien og humøret kørende på den måde.

Denne opskrift på lowcarb æggemuffins tager dig sådan ca. 10 minutter at smække sammen og 20 minutter at bage – alt efter hvor store du laver dine muffins. På en halv time kan du altså have lækre små muffins som er smækfyldte med proteiner og god energi til resten af dagen. På den tid kan du næsten ikke nå at cykle i 7/11 efter en proteinbar, så der er ingen undskyldninger…

10 stk æggemuffins:

  • 3 æg
  • 2 æggehvider
  • 1 peberfrugt
  • 3 spsk skyr
  • 1 spsk Fiberhusk
  • Salt/peber
  • evt. 1 revet gulerod

Pisk dine æg og æggehvider let og tilsæt skyr, husk og de revne grøntsager. Tilføj krydderier (eller soltørrede tomater/oliven eller hvad du har lyst til) og hæld i muffinsforme. Bag i ca. 20-25 min ved 175 grader varmluft.

De kan serveres varme, kolde eller lune og fungerer fint som både morgenmad eller snack på farten. De holder sig fint et par dage i køleskabet. Du kan også sagtens smide dem i fryseren og tage op efter behov, men de smager naturligvis bedst umiddelbart efter de er blevet bagt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Skal du virkelig tabe 5 kg inden sommer?