Repost: Protein Peanutbutter Muffins!

Dagens sunde madpakke #2

Mere madpakke! Man kommer ikke udenom dem, så de kan ligeså godt være indbydende. Jeg gider ærlig talt ikke bruge timevis på at forberede min mad, så hvis der bliver foodpreppet er det enten rigtig store portioner til flere dage, eller en masse små hapsere der giver energi til dagen.

Dagens madpakke består af forskellige grøntsagsstave, et æg, et æble, en halv avocado (og teske til at spise den med), et par quionaboller og en virkelig lækker lille rawbar lavet på dadler med chokolade og orange. Det hele tog ikke mere end 15 min at samle og var både lækkert, sundt og mættende. Der kunne sagtens have været flere proteiner, men endte vegetarisk igen. Det blev opvejet med kød til aftensmaden!

Hjemmelavede godter fungerer altid godt i madpakken. Kerneboller, quionaboller eller muffins er gode at have liggende i fryseren i mindre portioner.

 

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Repost: Protein Peanutbutter Muffins!