Snakker om de store lår igen...

Endnu mere sjov med bananer… Sund is på 5 min!

Var det noget med en lynhurtig og lækker hjemmelavet is? Det er næsten for nemt til at være en opskrift og findes i et utal af varianter på nettet, men jeg har aldrig lavet en her til bloggen, så nu kommer den. Hjemmelavet bananis på 5 min!

For et stykke tid siden købte jeg en sørens masse økologiske bananer til en flad femmer. De blev smidt i fryseren i grove store stykker og gemt til en anden god gang – lige med undtagelse af den ene der blev tryllet til sukkerfri nutella!

Opskrift til 1 portion sund is:

  • Skræl en banan, skær den i grove tern og put i fryseren
  • Tag den ud af fryseren ca 1 time før du gerne vil have is
  • Bananen må gerne være frossen, men ikke helt hård
  • Kør den igennem en blender indtil den har konsistens som softice
  • Spis din is!

Du kan blande isen med ren rå kakaopulver, et spiseskefuld peanutbutter (altid en god idé!) eller et scoop af dit yndlingsproteinpulver. Du kan også bruge alverdens toppings til isen. Frisk frugt, ristede nødder, kokosflager eller hvad du lige har lyst til. Jeg valgte at køre den helt natural, lige som moder natur har skam den. En virkelig dejlig sødme og helt igennem sund is!

Har du prøvet bananis?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Snakker om de store lår igen...