10 ting jeg har lært af Colorrun løbet 2015!

#fitwithoutabs – Du behøver ikke en sixpack for at være fit!

At være i “god form” er efterhånden blevet synonym med at have den lavest mulige fedtprocent og det er noget pis. At være trænet handler om noget forskelligt for forskellige mennesker. For nogle er en tydelig sixpack målet, for andre er det at kunne løfte en masse kilo og for mange er det at kunne løbe en tur og spise et stykke kage. Der findes INGEN “rigtig” måde at være fit! Det var motivationen bag et photoshoot jeg deltog i for to uger siden.

Min ventetid er forbi og hele Danmark kan nu glo på mig i undertøj hvis de har lyst. Billederne er i Metroexpress og offentliggjort på diverse blogs. Det føltes på én måde underligt og på en anden måde ret fedt. Jeg er kæmpe fan af budskabet bag hele projektet som Morten Svane har uddybet lige HER.

Ja, jeg har deller i siden når jeg vrider kroppen og ret korte ben. Og ja, jeg har et kæmpe ar ned af siden. Men hey; jeg ser faktisk overordnet ret godt ud!

Det er nu engang den krop jeg har fået og den har været igennem rigtig meget, men alligevel båret mig igennem. Jeg kan træne stort set hver dag og elsker det. Jeg kan spise det mad jeg har lyst til, både broccoli og chokolade og jeg kan tilmed også grine hver eneste dag. Jeg er sgu da egentlig et meget heldigt menneske!

Morten Svane har sparket det her projekt i gang med en ambition om at vise et mere nuanceret billede af en sund og stærk kvindekrop. Sådan én kommer nemlig i mange forskellige former og størrelser. I bladene ser vi typisk enten meget overvægtige, meget tynde eller meget trænede kvinder. Men hvad med alle os midt i mellem? Os som træner røven ud af bukserne, men som også spiser masser af dejlig mad og nyder livet på hver vores måde? Hvor er vi henne?

Nogle af os er lige nu at finde på Mortens blog. Og resten af jer; i sidder derude og render rundt med nogle dødlækre kroppe! Smil, vær glad og nyd sommeren uanset hvordan din krop ser ud lige nu. Brug hashtagget #fitwithoutabs hvis du vil være med!

 

 

bloglovin_annawarrington
   

5 kommentarer

 • Johanne

  Jegsynes, det er et super godt projekt der er startet 😀 Og ja, den lækre kvidekrop findes i alle størrelser, og man skal være glad for den krop man har 😉 Vi har brug for et mere nuanceret billede; jeg føler også, de sociale medier er præget af, at alt skal være ‘overperfekt’, hvis man kan sige det på den måde.
  Desværre har jeg selv et meget forskruet billede af min egen krop – jeg ser kun de ting på den, jeg ikke er tilfreds med :/ Jeg håber virkelig det vil ændre sig med tiden, og det nytter at kæmpe for det! Jeg ønsker mig en stærk krop og ikke en alt for tynd (og grim) krop uden noget som helst, der har været udsat for en spiseforstyrrelse, som det står lige nu. Samtidig har jeg også en drøm om, jeg i fremtiden vil kunne nyde fx en is (hvis det er det jeg har lyst til) uden at føle skyld og dårlig samvittighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Enig! Den der perfekthed er kun sundt at fånedbrudt! Der er så mange der render rundt og har det rigtig skidt med sig selv og det er helt forfærdeligt at vi skal være flere generationer unge kvinder der lever sådan? Jeg prøver virkelig at arbejde med mit eget selvbillede og netop derfor valgte jeg at være med i det her projekt, men jeg skal være ærlig at sige, at det bestemt ikke var helt nemt. Jeg ønsker dig virkelig alt held og lykke, og håber du får et rigtig godt forhold til din krop i fremtiden. Det fortjener den og det fortjener du 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak 🙂 Jeg synes, det er sejt, du var med i dette projekt – det er sejt at stille sig frem og vise sin hverdagsform 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  I ser sgu godt ud! 😀 I er smukke kvinder og viser en udstråling 😀 :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

10 ting jeg har lært af Colorrun løbet 2015!