Hvorfor bliver du glad af træning?

Hvorfor siger jeg ja til gaver på bloggen?

Nu skal vi snakke lidt om reklamer, troværdighed og gaver! Det er lidt tys tys i blogverden synes jeg nogle gange. Og det er røv ærgerligt! Jeg har tidligere skrevet en lille guide til hvad der er op og ned i forhold til reklamer på blogs,så er du i tvivl om forskellen på sponserede indlæg, bannere og affiliatelinks, kan du klikke HER.

Det er sjældent jeg har decideret sponserede indlæg, men jeg takker ind i mellem ja til produkter som jeg modtager for at lave en anmeldelse eller anbefale. Og hvorfor gør jeg det? Faktisk er det ikke en særlig lukrativ forretning, da jeg skal betale skat af produktets værdi, så jeg takker kun ja til produkter jeg i forvejen selv ville have købt og som jeg VED at jeg kan bruge i min hverdag – og anbefale med god samvittighed.

Jeg er for eksempel mega stolt af min aftale med Hummel og bruger deres træningstøj flere gange om ugen. Ja, det har jeg fået gratis, men det er stadig lækkert og jeg har det godt med at anbefale det – for jeg bruger det rent faktisk.

For et par dage siden modtog jeg også en stor pakke fra ISIS fyldt med sukkerfri lækkerier. Den pakke takkede jeg ja til fordi jeg elsker deres produkter, ved at kvalitet og smag altid holder, og så spiser jeg det faktisk også når jeg selv skal betale for det. Så de her sager kommer nok til at fylde i nogle indlæg når jeg enten spiser dem som snack til opgaveskrivning eller får lyst til at bage med noget af det. Er det stadig min egen mening der kommer frem selvom jeg ikke selv har puttet det i kurven? Det kan du bande på.

Jeg er ikke en særlig stor blogger og får slet ikke i nærheden af den indtjening eller de tilbud som nogle af de store modebloggere gør, men jeg er rigtig fint tilfreds med de aftaler jeg har. Hvem ville ikke gerne kunne tjene lidt på noget man hygger sig med at lave i fritiden?

Det er vigtigt for mig at have 100% rene linjer. Derfor skriver jeg ALTID hvis jeg har modtaget et produkt i gave, har smidt et affiliatelink ind i et indlæg eller har fået penge for at skrive om noget. Om min troværdighed som blogger lider, det håber jeg ikke. Jeg kan skrive herfra til juleaften om hvordan det er min personlige mening osv, men i virkeligheden er det jo 100% op til dig der læser om om du tager mine ord for gode varer. Og jeg vil meget hellere have kritiske læsere der tænker selv eller nogle der bare klikker videre…

Så kom med dine tanker; er anmeldelser på baggrund af gaver ok?

   

4 kommentarer

 • Mette

  Hej Anna 🙂
  Du virker så ærlig og ikke sådan “smart-i-en-fart” agtig så anmeldelser fra dig, vil jeg altid mene, at jeg kan stole på.
  Du har jo også gang i uddannelse og planer for din fremtid, så det virker absolut ikke som om, at du tager imod produkter for at overleve men snarre af lyst og oprigtighed. 🙂
  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Mette. Tusind tak for de søde ord, dem sætter jeg virkelig pris på. Det er svært at vide om de ord jeg skriver bliver opfattet på den måde jeg ønsker det, så jeg bliver virkelig glad når du synes at jeg virker oprigtig. For det prøver jeg også meget aktivt at være herinde. Ingen kan bruge smart i en fart anmeldelser til en skid 😀
   Og nej, min blog er ingen pengemaskine eller fremtidig karriere. Jeg har stor respekt for dem der bruger deres blogs sådan, men for mig er det en rigtig fed hobby som jeg elsker at hygge med i fritiden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  JA – hvis det er det din egen mening der skinner igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jeg vil gøre mit absolut bedste for at det skinner igennem at det er min mening om ethvert produkt jeg skriver om 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvorfor bliver du glad af træning?