Sund og lækker morgenmad, der smager af sommer!

Op i røven med “burde!”

Der er 100 årsager til, at jeg ikke “burde” være glad for mig selv. Jeg burde spise færre snacks, træne mere, få lavet mere mad helt fra bunden og i øvrigt have mine egne krydderurter derhjemme. Det har overskudstyper.

Jeg burde også være en mere opmærksom veninde. Du ved, sådan en type der sender blomster til andre “bare fordi”. Jeg burde virkelig også have et system til rengøring i min lejlighed og faktisk også få købt noget mere Royal Copenhagen. Det ser skide pænt ud på Instagram jo.

Mine burde være længere, brunere og mere markerede. Faktisk burde min mave også være fladere og jeg burde egentlig også være klogere, burde jeg ikke? Hvad med om ALLE ovenstående tanker bare blev kylet ud af vinduet? Hvad får man egentlig ud af konstant at tænkte på det forbandede ord “burde”? Jeg er personligt ikke blevet en skid gladere eller mere effektiv af at halse rundt og prøve at nå alle de “burder” der dukker op i løbet af en dag. Så nu lader jeg dem være.

Jeg har stadig projekter jeg arbejder på. Både med min uddannelse og med min krop, men hvis jeg aldrig stopper op og nyder hvor jeg er lige NU, så ender mig liv med at bestå af “burde” og det gider jeg ærlig talt ikke.

Så måske “burde” jeg ikke have ladet mig fotografere i undertøj med en blød, stærk og glad krop. Men ved du hvad? Jeg havde lyst til det. Jeg havde lyst til at vise min krop som den er lige NU. Og hvis min fremtidige arbejdsgiver ser de her billeder, så er det faktisk helt fint med mig.

Op i røven med det “burde!”

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Sund og lækker morgenmad, der smager af sommer!