Helligdagskage: Sukkerfri chokoladekage med glasur!

Repost: Protein Peanutbutter Muffins!

Endnu mere helligdagskage! Hvis du nu ikke er så meget til chokolade eller hellere vil bage fra bunden selv… Sidste sommer bagte jeg de her muffins og de er (helt beskedent) nok nogle af de bedste jeg nogensinde har bagt! Derfor vurderer jeg, at de godt kan tåle en lille repost herinde. De er for lækre til at blive glemt!

Læser du ingredienslisten til de her muffins, så tænker du, at jeg er skør i hovedet når jeg prøver at bilde dig ind det bliver til kage. Meeen… Kikærter er faktisk geniale til sunde opskrifter på desserter og kager. De giver en dejlig cremet tekstur til en dej og smager ikke af særlig meget i sig selv, men er gode til at optage smag fra alt muligt andet – eksempelvis proteinpulver.

Den her opskrift bruger proteinpulver med peanutbutter smag fra Fitnessguru. Du kan sagtens bruge vanilje smag eller chokolade og så bare tilføje et par skefulde peanutbutter til dejen.

Opskriften giver 10 stk.

  • I skål moses/blendes 200 gram kogte kikærter (jeg brugte bare dem fra dåse) med 3 æggehvider
  • Tilsæt 5 dadler (enten friske eller tørrede der har fået et opkog). De skal enten blendes eller være helt finthakkede
  • Tilsæt 1 scoop proteinpulver med peanutbutter smag og en lille håndfuld usaltede peanuts, der er hakket groft
  • Rør dejen sammen og hæld op i muffinsforme
  • Bag dine muffins ved 180 grader varmluft i ca. 20 min , men kig til dem undervejs.

Som topping kan du mose en banan med lidt kakaopulver eller proteinpulver med chokoladesmag og drysse med flere peaunuts –  så er de virkelig lækre!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Helligdagskage: Sukkerfri chokoladekage med glasur!