Flere sjove pushups!

Stenaldermuffins med kakao og ekstra protein!

Okay, overskriften snyder lidt. Jeg har nemlig begået en dødssynd i paleoverden og tilføjet ekstra proteiner i form af mejeriprodukter til de her stenaldermuffins. Ups. Jeg køber tit en færdig blanding stenaldermix med en masse nødder og kerner som kan ligge og hygge sig i mit køkkenskab indtil jeg får lyst til at bage. Jeg følger dog stort set aldrig opskriften på pakken, da jeg er mere til at freestyle mit hjemmebag!

Stenaldermuffins er jo rige på dejlig sundt fedt og mætter derfor også godt som mellemmåltid eller tilbehør til et måltid med kød og grønt. Kernebrød eller muffins er også en fast bestanddel i mine madpakker, da jeg har det med at glemme at spise fedt i løbet af dagen – og den går jo ikke!

Opskrift til 10 muffins:

 • 450 gram blandede nødder og kerner
 • 4 spsk skyr (eller hytteost, det bliver også rigtig lækkert!)
 • 1 scoop proteinpulver med chokoladesmag
 • En knivspids salt
 • 1 spsk Fiberhusk
 • 3 æg

Blend dine nødder og kerner indtil de er finthakkede, men stadig har lidt bid. Rør det hele sammen med æg, Fiberhusk, skyr, salt og proteinpulver. Hæld i muffinsforme og bag i ca. 30 min ved 175 grader varmluft. Nyd dem lune eller kolde. De holder sig fint i køleskabet 4-5 dage og kan også sagtens tåle en tur i fryseren. Perfekte til madpakken!

   

2 kommentarer

 • Julie H

  Hvad for nogle kerner og nødder er gode i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Julie 🙂 Det er jo lidt en smagssag, men jeg er personligt vild med: mandler, solsikkekerner, græskarfrø, hørfrø, hasselnødder og valnødder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Flere sjove pushups!