Glutenfri quinoa boller - perfekte til madpakken!

Tirsdagstip: Studierabat!

Er du studerende og kæmper du med at få din SU til at slå til? Så er du ikke alene! Det er naturligvis ovenud fantastisk at bo et land som Danmark som overhovedet giver muligheden for SU, men derfor kan det stadig være svært at få økonomien til at slå til ind i mellem. I stedet for at brokke sig, så er der heldigvis en masse tips og tricks til at få mere ud af de små midler – også hvis man gerne vil leve sundt.

Jeg har før skrevet om det at leve på en kostplan på SU, givet tips til at finde tilbud online og opfordret til at bruge alle rester for at undgå madspild. Alt sammen små tips som ikke kræver særlig meget, men som kan strække pengene en del. Denne uges tirsdagstip er en hjemmeside FYLDT med lækre studierabatter!

Studiz.dk giver dig blandt andet 10% studierabatrabat hos Nelly og Bodystore, så ingen undskyldninger hvis du mangler nyt kosttilskud eller træningstøj – og hvem gør ikke (altid!) det?

Dette indlæg er ikke sponseret overhovedet, blot et tips fra én studerende til andre!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Glutenfri quinoa boller - perfekte til madpakken!