Jeg er blevet tekstforfatter!

10 fordomme om kvinder der træner meget…

Det er ret almindelig kendt at kvinder kan være nogle værre nogen overfor hinanden. Kvinde er kvinde værst og alt det der. Alligevel undrer jeg mig tit over hvor grimme vi kvinder kan være overfor hinanden – især online. Sarah Louise skrev tidligere på ugen et interessant indlæg om kvinders fordomme imod andre kvinder. Hun er iværksætter, selvstændig og tidligere model. Fordi hun har fået taget lækre bikinibilleder, så tror folk hun er dum. Hvor unfair er det lige?

Og Matilde skrev et indlæg for et par dage siden om de negative reaktioner hun ofte mødes med når hun skriver om den træning, der fylder meget i hendes hverdag. Jeg har virkelig svært ved at sætte mig ind i rationalet hvor man sidder bag sin skærm og smider sine fordomme, holdninger eller bare sure opstød imod andre. Hvis DU ikke har lyst til at træne, så kan du jo bare blive hjemme? Hvis DU ikke har lyst til at hele verden skal se dig i bikini, så kan du jo bare beholde tøjet på. Men hvorfor se ned på andre kvinder der vælger at leve anderledes end dig?

Jeg har samlet 10 typiske fordomme om kvinder der træner meget (hvor “meget” naturligvis er et relativt begreb, men her referer til mere end de gennemsnitlige 2 gange om ugen). Der er i øvrigt intet galt med cupcakes, jævnfør billedet, men det illustrerer én af de mange fordomme…

 1. Kvinder der træner meget vil gerne ligne mænd (en rigtig ærgerlig fordom som holder fast i forældede definitioner på “maskulint” og “feminint”)
 2. Kvinder der træner meget er altid på kur (langt fra. Jeg kender ingen der spiser så meget som kvinder der ofte kommer i træningscenteret)
 3. Kvinder der træner meget har alle silikonebryster (så har du ikke været i særlig mange omklædningsrum. I øvrigt er det heller ikke dine bryster, så du kan være ligeglad?)
 4. Kvinder der træner meget har alle kunstige negle (samme argument som før)
 5. Kvinder der træner meget dater kun mænd der er bodybuildere (vi har alle forskellige præferencer når vi dater og den stereotype holder ikke altid)
 6. Kvinder der træner meget gider ikke hænge ud med sofakartofler (det er naturligt at have veninder med samme interesser, men jeg kender ingen der ikke har veninder fra mange forskellige miljøer)
 7. Kvinder der træner meget vil alle stille op i bikinifitness (det er blevet populært med en drøm om scenen, men langt de fleste træner “bare” for at have det godt og fordi træningen giver glæde i hverdagen)
 8. Kvinder der træner meget er egoistiske, overfladiske og laver ikke andet end at tage selfies (der bliver taget mange selfies under træning, men de fleste kvinder der træner meget har, efter min erfaring, været søde og rare)
 9. Kvinder der træner meget spiser aldrig slik (den holder ikke, tjek din Instagram om lørdagen. Der er bland selv slik for alle pengene!)
 10. Kvinder der træner meget bliver til kæmpe muskelbundt overnight (desværre ikke. Det tager mange år at opbygge muskelmasse som kvinde. Og selv hvis nogen gerne vil have store biceps, så er det vel ikke din hovedpine?)

Har du mødt fordomme om kvinder der træner meget?

bloglovin_annawarrington
   

1 kommentar

 • “Du mister dine bryster hvis du træner for meget”

  Mine bryster synes nu større grundet muskelmasse og de er blevet MEGET pænere at se på..

  – Isidor

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Jeg er blevet tekstforfatter!