Gør dine grøntsager mere spændende!

De sidste 24 timer

Et døgn. 24 timer. Hvor meget kan du nå? Hvor meget bør du nå? Jeg har tidligere lavet blogserien “En dag i mad” og nu prøver jeg en ny type indlæg der viser lidt mere om mig som person og hvad jeg render rundt og laver. Sundhed er jo ikke kun at spise et kilo broccoli eller svede i et træningscenter. Sundhed er velvære for både krop og sjæl, hvilket indebærer at du har et liv du er glad for. Eller, det er bare min holdning.

Det sidste døgn har jeg…

 • Ligget på sofaen og haft ondt af mig selv fordi mine hofter gjorde ondt. Og derfor ikke trænet...
 • Har jeg taget mig sammen og gjort mig lækker.
 • Været til netværksmiddag på Köd med Bloggers Delight (se alle bloggernes mange sjove billeder på Instagram ved at søge på #köd)
 • Spist noget nær verdens bedste stykke cheesecake
 • Sunget med på Wafande til en live intim koncert
 • Fået karakter for min bacheloropgave. Det blev et 10 tal og jeg er glad! Det blev fejret med en kande sangria sammen med lækre bloggerdamer
 • Smalltalket med direktøren for UN Women Nordic Office i UN City
 • Blevet inspireret af en sej kvindelig forsker om sammenhængen mellem global bæredygtig udvikling, makroøkonomi og ligestilling.
 • Smidt mine trætte hofter på sofaen og fundet nye serier frem på Netflix med inspiration fra jeres kommentarer til indlægget om mine yndlingsserier

Hvad har du lavet det sidste døgn?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Anne

  lige af nysgerrighed – hvilken kvindelig forsker i næstsidste punkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Anne 🙂 Det var Shahra Razavi som er en af forskerne der har bidraget til UN Womens nye rapport: “Progress of the World’s Women 2015-2016: Transforming Economies, Realizing Rights” som bestemt er værd at læse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Gør dine grøntsager mere spændende!