#stårstadig - Kampagne der støtter voldsramte kvinder!

Frosne grøntsager er helt okay!

Dagens frokost blev skabt i en vældig fart med cirka 0 på overskudskontoen. Det er ikke alle dage at fantasien eller kræfterne rækker til de store armbevægelser i køkkenet og det er helt i orden. Naturligvis er det mere inspirerende at se på kreative opskrifter, farverige tallerkner og sjove ingredienser, men mon ikke vi alle spiser simpel og kedelig mad ind i mellem?

I dag satte jeg tænderne i noget så kedeligt som kylling, frostgrøntsager og en omgang krydderier. Jeg spiste en håndfuld ristede nødder og et par riskiks ved siden af, og så blev jeg dækket ind. Intet hokus pokus der.

Frosne grøntsager er faktisk helt okay! De har til tider et dårligt ry og ja, de friske er sikkert bedre, men alle undersøgelser viser, at de frosne fint bevarer vitaminer og så er det virkelig rart med noget nemt. Jeg har det stadig ikke særlig godt fysisk, så maden skal være let og til at overskue.

Så dagens tip: fyr op for nogle frosne grøntsager hvis det letter din hverdag!

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

#stårstadig - Kampagne der støtter voldsramte kvinder!