En lækker sommersalat!

Hvor vigtige er dine deller?

Vi snakker meget om “sommerform”, “bikinikrop” og vægt, kilo og fedtprocent. Men hvor vigtige er de deller egentlig når det kommer til stykket?

Jeg tror ikke man kan dele det op i; enten er du glad eller også er du toptrænet. For nogle har de to ting alt med hinanden at gøre og for andre kunne de ikke være længere fra hinanden. Det er forskellige ting der giver os glæde som mennesker. Nogle er gladest med en lav fedtprocent og andre skænker det ikke en tanke.

For mig personligt er kampen om en lavere fedtprocent på nuværende tidspunkt ikke det værd. Min første prioritet er mit helbred. Det kan godt klinge lidt hult når jeg også går meget op i min kost og træning, men for mig handler sundhed lige nu om at være glad. Om at få det bedste ud af den krop jeg er født med – både i gode og de dårlige perioder. Og jeg har valgt at sætte pris på min krop og hvad den kan – ikke kun hvordan den ser ud. Jeg har ingen sixpack, men jeg er tilfreds!

Jeg vælger at være tilfreds fordi mine deller ærlig talt ikke er det vigtigste i verden!

Når…

 • Jeg planlægger mine indkøb over flere dage fordi poserne ikke må veje mere end 1 kilo.
 • Jeg bliver nødt til at sætte mig ned i bruseren fordi jeg ikke kan holde ud at stå op i hele den tid det tager at være i bad
 • Jeg konstant planlægger hvert et skridt jeg tager fordi hvert skridt gør ondt
 • Jeg planlægger hele min dag omkring hvornår jeg kan ligge ned
 • Jeg deler rengøringen af en toværelses lejlighed op over flere dage fordi min krop ikke kan holde til både at støvsuge og tørre støv af
 • Jeg ikke opfatter modvind på cykelstien som småirriterende, men decideret smertefuldt…

… Så er mine deller nok det sidste jeg tænker på!

Dagens budskab fra min trætte krop; nyd din krop. Uanset hvordan den ser ud, så prøv i stedet (bare i dag) at have fokus på hvad den KAN. Måske er dine deller slet ikke så vigtige i det store hele?

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Nanna Finch

  Jeg vil gerne sige tak for det her indlæg. Virkelig, tak. Jeg har selv kroniske smerter, nervesmerter og nerveskader i begge mine ben efter et par operationer i begge ben for en sportsskade. Jeg elsker fitness og træner flere gange om ugen, selvom jeg har konstante smerter og bliver medicineret for det. Der er så mange mennesker, der slet ikke kan sætte sig ind i, hvor hårde små hverdagsting kan være, men det er samtidig også svært at forklare dem, at træning er en nødvendig del af mit liv, som jeg nægter at give op på. Tak fordi du oplyser og viser, at træning og daglige smerter godt kan følges ad.
  – Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak for din kommentar Nanna. Det gør mig glad helt indeni at jeg kan ramme andre med mine ord og ved at dele min historie. Jeg er ked af at høre du lever med smerter, det er begrænsende både fysisk og psykisk, men ikke enesbetydende med at man ikke kan få et godt liv. Nogle gange er hverdagen røv hamrende hård, det kender jeg, så jeg har stor respekt for din indstilling 🙂 God søndag herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh gud Anna, jeg fik helt en klump i halsen. Vidste ikke du var så hårdt ramt! Har virkelig ondt af dig (selv om det helt sikkert er det sidste du ønsker). Synes virkelig du skal vide hvor sej du er!! For hold kæft hvor må det også være hårdt nogen gange! Godt kæmpet og tommel op! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Mette 🙂 Hvor er du sød! Dine ord betyder rigtig meget og hjælper lige nu hvor jeg har det rigtig svært. Jeg vil ikke lyve, lige nu er det sgu hårdt, men jeg kæmper mig tilbage igen! 🙂 Hav en dejlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vigtigt indlæg… du har så evig ret 🙂
  Jeg håber virkelig en dag, at du kan blive de hoftesmerter kvit, for hvor må det være hårdt.
  kram til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak for de søde ord Lise, de varmer 🙂 Jeg håber også en dag at kunne leve smertefrit, eller i hvert fald uden frygten for at smerterne vener tilbage i tide og utide.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

En lækker sommersalat!