Dagens træning: ryg og abs!

Instagram på det seneste…

Jeg elsker sociale medier! De er udskældt for meget, men for fanden hvor er de også bare hyggelige! Det er da fantastisk at der kan skabes små fællesskaber, bekendtskaber og endda venskaber over noget så simpelt som et enkelt øjebliksbillede af en omgang mandagsmorgensmad?

Den sidste uge på min instagram har været fyldt med både op og nedture, da mine hofter som bekendt ikke har vist sig fra deres bedste side, men  livet har budt på andre gode sager. Jeg afleverede blandt andet både min bacheloropgave og min valgfagseksamen og det har betydet sommerferie!

Sååå… På det seneste har mine favoritøjeblikke fra Instagram været….

Distortion bød på 2 dage med masser af solskin, de sødeste veninder og sukkerfri redbull den ene dag, men masser af kold hvidvin den anden dag. Det handler jo om balance, ikke? Det med alkohol har jeg også skrevet om her på bloggen lige HER

Energien til at lave mad har været meget svingende den sidste uge, men simpel mad skal man som bekendt ikke kimse af og her var min frokost blot kold kylling, et æg, noget broccoli og riskiks. Tog max 10 min at smække på en tallerken og blev suppleret med en håndfuld nødder.

100 året for kvinder (og tyendets) stemmeret var jeg med til at markere sammen med en sørens masse seje mennesker i det store grundlovsoptog fra kastellet til Christiansborg hvor der ventede taler fra Dronningen og Statsministeren. Jeg gik optoget sammen med den studenterforening jeg er en del af.

Friske abrikoser er blevet et fast indslag i min daglige morgenrutine den sidste uge. De smager virkelig skønt og sødt af sol og sommer ovenpå både skyr og havregrød.

Og så har jeg endelig (f*cking!) fået trænet igen! Det var en laaang uge med små gåture, lange dage på sofaen og bestemt et par sure miner fra min side. Men siger kroppen fra, så siger den fra. Nu er jeg heldigvis i gang igen!

Jeg håber du har haft en dejlig uge siden kalenderåret tippede over til sommer?

Husk at du kan følge bloggen på Facebook og Instagram – hvis du er ligeså glad for sociale medier som jeg!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Dagens træning: ryg og abs!