Sprød og spicy vietnamesisk salat til aftensmaden!

Sådan overlever du den danske sommer!

I går brokkede jeg mig (måske lige rigeligt) over den manglende danske sommer. Og hey, vi skal alle have lov til at tage brokke-hatten på og bare sige “fuck dig” til verden ind i mellem. Især hvis det har regnet i et par uger og man har sommerferie

Men: frygt ej. Jeg har taget den positive ja-hat på igen og er nu klar med mine absolut bedste tips til at overleve den danske sommer. Kom endelig med dine tips hvis du har nogle i ærmet.

Sådan overlever du en dansk sommer

  • Køb regntøj. Og nej, det duer ikke med noget du har haft liggende i 100 år og aldrig bruger. Det skal passe og det skal sidde ok, for du kommer til at bruge det.
  • Find alle de museer og udstillinger om du ikke har set i den by du bor i.
  • Køb et abonnement til Netflix, Viaplay eller HBO. Der er ingen skam i at sidde indenfor og se serier når det pisser ned for 3. dag i træk. Mangler du inspiration, kan du se mine yndlingsserier lige HER.
  • Ring til alle de veninder du ikke har set længe og hav lange samtaler. Det er skide hyggeligt.
  • Gå en tur på biblioteket og giv dig selv tid til at vælge nogle goder bøger som du aldrig synes du har tid til at læse i hverdagen.
  • Tag på ferie hos din familie og gå ned i gear. Vejret betyder ikke alverden når du drikker kaffe med dine tanter, onkler eller bedsteforældre.
  • Spis en hel masse frisk frugt, tag dine solbriller på og hav dit køleskab fyldt med kolde øl. Hvem siger du ikke kan lege sommer inde i stuen?
  • Tøm din opsparing og hop på det nærmeste fly laaaangt væk

Yes, jeg lever op til min politiske kliché. Jeg foretrækker storbyferier med solskin fremfor en ferie med strand og pool med solskin. Den vigtige fællesnævner her; solskin!

Hvordan overlever du den danske sommer?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sprød og spicy vietnamesisk salat til aftensmaden!