Ferietid er serietid!

Simpel aftensmad!

Jeg er fan af simpel mad for tiden. Ikke særlig mange ingredienser og helst tilberedt så simpelt som muligt. Det er lidt skægt for nogle gange har jeg bare lyst til at eksperimentere helt vildt i køkkenet og lave sunde versioner af pizza, burgere, lasange eller tærter, men andre perioder skal maden bare smage af lige præcis det den er. Kender andre mon til det?

Min aftensmad i dag var også såre simpel, men utrolig velsmagende. Jeg havde en rest kødsovs med sorte bønner som blev varmet og spist sammen med grønne bønner, broccoli og søde kartofler der alle bare havde fået lidt urtesalt inden en tur i ovnen i 25 min ved 180 grader varmluft. Og så en klat sukkerfri ketchup i midten!

Hvad har du fået til aftensmad i dag?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Dampet laks med citron og en rest salat fra i forgårs. 🙂 Sommetider er det mest simple og hurtige altså helt ok. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det lyder super lækkert! 🙂 Vi er helt enige, simpel kan være rigtig lækkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Ferietid er serietid!