Tips til billigere sporty ferie!

Sukkerfri granola – perfekt til koldskål!

Mangler du noget sundt, sødt og lækkert at toppe din koldskål med? Så har jeg lige en opskrift til dig! Jeg er nemlig vild med koldskål. Kan sagtens bare smide en stor klat skyr i og spise koldskål til frokost eller aftensmad. Gerne toppet med en masse frisk frugt, nødder eller riskiks (prøv det, det smager godt!).

Denne omgang sukkerfri granola blev til i et anfald af lækkersult. Jeg ville gerne have noget sødt og knasende til min koldskål, men havde heller ikke lyst til at købe en hel pakke kammerjunker og ende med at smide en masse ud når mit koldskålsfix var opnået. Heldigvis havde jeg stadig mit Zero Pure Gold som er en sukkerfri og sundere udgave af brun farin. Det måtte der kunne leges med!

Sukkerfri granola (en stor portion)

  • 100 gram mandler
  • En knivspids salt
  • 50 gram solsikkekerner
  • 50 gram hasselnødder
  • 100 gram glutenfri havregryn
  • 2 spsk Zero Pure Gold

Hak alle nødder og kerner groft. Varm en tør pande og hæld nødderne over. Skru en smule ned for varmen og rør godt rundt. Når de begynder at tage farve, tilsætter du havregryn og skruer yderligere ned så panden nu er på middelvarme. Rør godt rundt i hele blandingen og tilsæt en smule salt (det bringer smagen frem). Når havregrynene begynder at tage farve og det hele begynder at dufte, så tager du panden af varmen og tilsætter Zero Pure Gold imens du fortsat rør rundt.  Det vil langsomt stivne og gøre granolaen dejligt sød og sprød.

Server som topping til skyr, koldskål eller frugtsalat. Den perfekte dessert, snack eller alternativ til en lækker morgenmad hvis du spørger mig!

Indlægget indeholder affiliatelinks

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tips til billigere sporty ferie!