Sådan overlever du den danske sommer!

Tips til billigere sporty ferie!

Vil du gerne ned i varmen og væk fra den danske sommer? Måske endda samtidig med at du har fuld fokus på sundhed, træning og wellness? Så er der massevis af skønne tilbud der florerer på nettet, men de fleste koster også sådan cirka en halv arm.

Er du på SU, nyuddannet eller har du ikke lyst til at brænde titusindevis af kroner af på en ferie, så har jeg fundet et virkelig godt tip til dig – selvom det ikke er tirsdag. Det må blive et søndagstip i denne omgang. Bloggen rejsespejder.dk er en blog med tips og tricks til at finde de bedste og billigste ferier online. Den sparer dig altså for alle de mange timer foran skærmen hvor du leder rundt efter tilbud og prøver at gennemskue diverse pakkeløsninger. Smart!

Dette indlæg er på ingen måde sponseret, men var for godt et tilbud til at lade ligge. Jeg skal ikke selv ud at rejse i år, men derfor kan der jo sagtens være andre som finder det relevant.

Lige nu tipper siden blandt andet om en masse rejser i juli måned med fokus på træning under sydens sol. Har du endnu ikke booket sommerferien, så kan du lade dig inspirere af de mange tilbud lige HER.

bloglovin_annawarrington
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sådan overlever du den danske sommer!