Verdens bedste koldskål!

3 x sund frokost med fisk!

Frokost er lidt et sjovt måltid. Langt de fleste hverdage spises måltidet på farten, men i ferien har man mulighed for at gøre lidt ekstra ud af det og måske endda spise udenfor hvis sommervejret viser sig fra sin pæne side.

Min egen appetit til frokost varierer meget alt efter hvad jeg laver på dagen. Nogle dage spiser jeg meget, andre dage lidt mindre og indholdet af kulhydrater varierer jeg også efter sult, lyst og behov. Det er sådan jeg faktisk bedst kan li at spise; ved at mærke efter i maven hvad min krop trænger til.

En rest hvid fisk spises kold med en klat hytteost, friske tomater og en bønnesalat med frisk salat vendt i en krydret vinaigrette med olivenolie

En fiskefrikadelle spises på en bund af frisk salatblade med edamame bønner vendt i lidt urtesalt med frisk salat af agurk, tomat, rødløg og avocado, samt hytteost.

Gulerodsstave med en sommersalat lavet af peberfrugter, edamamebønner, mango og ristede solsikkekerner spises med hvid fisk og frisk persille

Dette var 3 bud på nem og sund frokost som både kan spises derhjemme og smækkes i en tupperware hvis du er på farten. Som hovedregel får jeg altid en form for fedtfattig protein som typisk er hvid fisk, hytteost, bønner, kikærter eller kylling. Fedtkilderne er gerne avocado, nødder ved siden af eller olivenolie henover en salat og kulhydraterne kan være alt fra riskiks til forkogte ris, quinoa eller bønner.

Har du gode frokost idéer?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Michelle

  Godt nok har jeg ikke indtaget denne salat som frokost, men den er super hurtigt og ville nemt kunne udgøre en frokost.
  Man bager et par laksefileter med lidt soyasovs i ovnen og smider også en (eller to) skive rugbrød derind. I mellemtiden laves en salat af spinat med friske asparges og jordbær. Dette vendes med rapsolie med citronsmag (eller bare citronsaft) og lidt hvidvinseddike. Når laksen er færdigbagt, fjernes skindet og kødet smuldres i salaten. Rugbrødet skæres i små firkanter og udgør croutoner. Jeg har spist dette to dage i træk nu. Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor lyder den bare super lækker! Mange tak for opskriften Michelle 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Verdens bedste koldskål!