Et spark i røven?

Anbefaling: Billig morgenmad i København!

Har du lyst til at nyde morgenmad i solen her i weekenden? Men orker du ikke betale en halv arm for en lækker brunch (eller er du bare ikke helt ligeså sulten) så har jeg en anbefaling til dig! Jeg har selv betalt for hele gildet og indlægget er derfor ikke sponseret, men blot et tip jeg har lyst til at give videre.

Hvis du er i København denne weekend bør du lægge vejen forbi Fars Dreng på Ny Adelgade lige ved Kongens Nytorv. Det ligger på en sidegade med borde udenfor så du får godt med solskin, men ikke bil-os eller larm fra trafikken.

Jeg mødtes med en veninde i morges og bestilte en skyr med rabarberkompot, granola og friske bær (40 kr), samt et blødkogt æg og ristet rugbrød (30 kr). Vi delte en stempelkande med knaldgod kaffe (25 kr) og kom altså af med under 100 kr. pr. næse for et stort og mættende morgenmåltid i noget nær de absolut bedste omgivelser i København. Så hiv din kæreste, veninde, mor eller onkel under armen og snup morgenmaden før en shoppetur hvis du alligvel befinder dig i København og er sulten!

Har du et morgenmadstip i ærmet?

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Et spark i røven?