Sneakers!

Du træner mere end du tror!

Hvor mange skridt går du hver dag? Garanteret flere end du tror! Du forbrænder stensikkert også flere kalorier end du lige umiddelbart selv regner med.  Hvordan ved jeg det? Fordi jeg har testet den nye Fitbit og selv er blevet ganske positivt overrasket. Jeg bevæger mig faktisk mere end jeg tror – også selvom jeg ikke træner.

Min styrketræning er som bekendt på standby mens mine hofter og led får en pause efter overbelastning. Det kan du læse mere om HER og HER hvis du har lyst. Derfor forsøger jeg i øjeblikket at holde min krop (og form!) i gang med alverdens forskellige tiltag. Udover yoga og pilates hjemme på stuegulvet, så har jeg i den sidste uges tid testet en Fitbit Charge HR og det har faktisk været ret interessant. Min krop bevæger sig mere end jeg havde regnet med.

Hvor mange skridt bliver det mon til på en dag? Flere end du lige går og tror! Okay, det er også liidt motiverende at have den der dims om håndleddet (som i øvrigt er forholdsvis diskret, men ikke noget fantastisk smykke) for pludselig vil man jo gerne have et positivt tal på displayet når man går i seng om aftenen.

Jeg kunne se en stor forskel på en aktiv dag (stadig uden regulær træning) med ca. 16.500 skridt i forhold til en dag med flere smerter og hvilepauser som kun betød 8500 skridt, hvilket stadig er en del når man tænker på at jeg den dag aktivt har forsøgt at holde kroppen i ro.

Det smarte ved Fitbit er, at den både tracker dine skridt, din puls og dit kalorieforbrug henover hele dagen, samt snakker med din Iphone og derfor lynhurtigt kan vise dig en statistik over hvor aktiv du har været de sidste par dage. Jeg har et gennemsnit på ca. 12.000 skridt på en dag med omkring 2200 kcal forbrændt og en hvilepuls der ligger på 47.  Jeg har aldrig været særlig nørdet med tal, men synes faktisk det har været rigtig sjovt at kunne følge med på denne måde. Nu glæder jeg mig til at se hvordan tallene ændres når jeg får gang i den regulære træning igen!

De kloge mennesker bag Fitbitten har sørme også luret hvordan de kan få endnu flere skridt ud af dig. Du får nemlig til din mail tilsendt diverse små motiverende og sjove opslag når du fx. har gået op af ligeså mange trapper som en skyskraber eller har gået hvad der svarer til et maraton. Det er et skide sødt og fint tiltag som helt sikkert kan virke motiverende.

Husk: Du træner ikke kun når du står med tunge vægte i træningscenteret. Du træner også ved at gå en frisk tur med en veninde eller nappe et par ture op af trapperne fremfor at stå i elevatoren. Naturligvis er det ikke “nok” hvis du gerne vil øge din styrke, forbedre din kondition eller tabe dig en masse kilo, men snakker vi sundhed og velvære i helt overordnede termer, så tæller al bevægelse på pluskontoen hvis vi spørger din krop, dit kredsløb og dine muskler!

Du kan få fingrene i en Fitbit i de fleste elektronikbutikker og mit træningstøj på ovenstående billede består af sorte tights fra Hummel som kan findes i sommerudgave HER, sneakers fra Hummel (link til lignende model), toppen er fra Kari Traa og jakken er fra en sportsbutik i Canada købt sidste sommer (affiliatelinks)

Indlægget er sponseret af Fitbit

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Charlotte

  Fantsatisk – den må jeg have fingrene i 🙂 Lige et sidespørgsmål – hvor er din træningstop fra? Fine farver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak! 😀 Den sarte lyserøde top på det første billede er fra Gina Tricot og den pink på det sidste billede er fra Kari Traa. Jeg finder lige nogle links og smider i indlægget 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg satte “for sjov” min endomondo app til i dag, da vi gik rundt i byen (vi er på ferie på Bornholm) og havde til min overraskelse gået 7 km! Det er vildt at man får rørt sig så meget, uden rigtigt at tænke over det 🙂

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Sikke en skøn overraskelse! Jeg tror der er mange der bevæger sig langt mere end de lige går og regner med 😀 Og al bevægelse tæller jo 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sneakers!