En yoga jomfrus bekendelser...

Personligt indlæg: En hård dag

I går gik jeg op til Fitness World. Det gik jo lige så fint her den anden dag. Der er lidt over 1 km til træningscenteret og jeg vurderede, at jeg kunne gå derop i roligt tempo (min cykel er blevet stjålet, glæden ved at bo i København). Da jeg ramte indgangen var jeg overvældet af både smerte og træthed. Fuck.

Jeg endte med at sidde i omklædningsrummet i 10 min, lave 1 ryg-øvelse og gå hjem igen. De andre må have troet jeg var helt idiot. Det er jeg ikke, men jeg havde en hård dag. Det er ikke særlig fedt at se sin tidligere fine form slået af en gåtur der for andre ikke er noget at snakke om. Du kan læse hvad der er galt med mine hofter lige HER.

Jeg vil gerne være inspirerende hvor jeg kan, men jeg vil også gerne være ærlig. Vi har allesammen lortedage. Det er helt okay, livet er sgu ikke lyserødt hele tiden. Nogle gange er det småting såsom lang kø i Netto, modvind hele vejen på arbejde eller at du taber din morgenkaffe ned på din nye bluse lige inden du skal ud af døren. Andre dage er det mere alvorlige ting, men pointen er, at vi alle ind i mellem synes at det hele er lidt noget møg.

Og det er måske ikke så farligt at sige højt?

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Johanne

  Du er så sej at du kæmper! Jeg har fulgt med på din blog siden november sidste år og da både læst om dine op- og nedture. Hvis det var mig, havde jeg givet op! Så jeg synes, det er sejt, du kæmper for det, lytter til din krop og accepterer, at du må tilpasse din træning ift. hvordan dine hofter hardet den dag! :161:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak for din virkelig søde kommentar Johanne! Jeg har også lyst til at give op nogle dage, men ser det faktisk ikke som et valg længere. Jeg har jo denne her krop der til tider opfører sig helt urimeligt og det er ude af mine hænder, så det eneste jeg selv kan styre, er mine tanker omkring det. Jeg forsøger at få det bedste ud af det og tage én dag af gangen 🙂 Skønt du læser med, det er jeg rigtig glad for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er så sej!
  Alle har dårlige dage og at du er ærlig omkring dem, gør kun at jeg (og sikkert mange andre) kan relatere til dine indlæg. Uden indlæg som disse ville det blive for perfekt og upersonligt efter min mening. Jeg kan dog godt forstå, at det er svært for nogle bloggere – det er jo altid nemmere, når det ser ud til, at alt går godt. Men man kan ikke altid være superwoman og dit indlæg, bidrager positivt til følelsen af, at det sgu er okay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak for de opmuntrende ord Christina, dem er jeg virkelig glad for! Det er sgu ikke nemt at være åben om sine dårlige dage, hverken i det virkelige liv eller på nettet, men jeg tror det er utrolig vigtigt at turde vise sin egen sårbarhed nogle gange – uden at det blive at udlevere sig selv. Det er en svær balance og jeg er ikke selv specielt god til at vise sårbarhed, men jeg øver mig i det netop fordi jeg tror det er pisse vigtigt at bryde med de positive glansbilleder vi jo alle gerne vil have, for sådan er livet bare ikke altid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Du er sej, er du! Jeg føler troligt med, og din ærlighed er troværdig og sej. Jeg håber du har en rigtig god dag, idag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak Sarah! Det er super skønne ord som jeg bestemt tager til mig, tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

En yoga jomfrus bekendelser...