Sprød sommersalat med skyrcreme!

Flere tegn på at du er en fitnessfreak…

Kender du det at du går forbi et virkelig godt lys mens du ser dig selv i spejlet… Og du liiige må flexe lidt med musklerne? Det lyder virkelig arrogant og 80ér flødebollehår med dårlig spraytan agtigt, men gør de fleste af os det ikke alligevel? Jeg har før skrevet nogle lettere sarkastiske indlæg om de finurligheder der gør sig gældende i fitnessverden, se om du kan genkende nogle af fitnessfreak kendetegnende HERHER og HER.

Selvom min træning pt er på standby grundet overbelastning af mine i forvejen svage hofter, så spiser jeg fortsat sundt og tænker (utrolig!) meget på træning i hverdagen. Det er bare ikke nok med gåture, maveøvelser på en måtte i stuen og diverse yogavideoer, men det er sådan min krop har det bedst lige nu. Så må jeg grine lidt af mig selv og de andre sundhedstosser imens min krop slapper af! Her er 5 (nye) tegn på at du er en fitnessfreak:

  1. Du går forbi badeværelsesspejlet… Og flexer lidt..
  2. Du opdager at lyset faktisk var virkelig godt…
  3. Du tager din mobil frem og tager et (læs: flere) billeder af dine flexede muskler i det gode lys
  4. Du lægger det billede op på diverse sociale medier
  5. Du ser intet underligt i de 4 ovenstående punkter

Hav en skøn dag derude og husk nu at flexe lidt! Det er ok med selvironi og lidt selvfedme, de muskler har du sandsynligvis arbejdet hårdt for! Og du bliver ikke en arrogant nar af at tage billeder af dig selv!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sprød sommersalat med skyrcreme!