Status på min træning!

Kalorier i iskaffe!

Sommervarmen brager hen over glade solhungrende danskere og trangen til noget læskende og lækkert stiger for hver gang temperaturen rykker et hak opad. Og findes der egentlig noget bedre end en lækker omgang iskaffe? Du får både koffein, smagen af kaffe og iskold tørstslukker!

Men, der er altid et men, iskaffe kan lynhurtigt blive en meget dyr fornøjelse i dagens kalorieregnskab hvis man ikke passer på. Der skal naturligvis være plads til at nyde den sjældne og til tider utilregnelige danske sommer, så har du lyst til en kæmpe softice eller iskaffe med 4 kugler flødeis, giv den gas!

Har du tænkt dig flere af den slags fornøjelser og vil du gerne passe dine yndlingsshorts, så kan det være en idé at kigge på sukkerindholdet og bare ind i mellem bestille din iskaffe uden fx. sirup eller flødeis. Langt de fleste caféer laver hjertens gerne en islatte med skummet eller minimælk og uden sirup (eller med sukkerfri sirup) hvis du spørger pænt. En normal iskaffe med is, sirup og sødmælk løber hurtigt op i 450 kalorier og det er bare ærgerligt hvis man ikke havde regnet med det. Bestiller du en islatte lavet med et shot espresso og 2-3 dl skummet eller minimælk, samt isterninger, så slipper du med ca. 100-150 kalorier alt efter størrelse og mælk.

Husk at nyde sommeren uanset hvordan du prioriterer dine kalorier! Find en lækker opskrift på sund softice med sommerbær lige HER eller opskrifter på 3 gange sund og hjemmelavet is HER hvis du mangler alternativer til flødeisen.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Status på min træning!