Fordele ved Jylland...

Lækker brunch!

Brunch er et af mine absolutte yndlingsmåltider. Det er både drøn lækkert at have en hel masse muligheder at sætte tænderne i, men det er også bare en virkelig hyggelig måde at være sammen med andre på.

For nylig var jeg til barnedåb ved nogle venner og deres yndige lille søn. Gæsterne blev guidet i retning af Frederiksberg Have i København hvor der åbenbart ligger en skjult skat. Hotel Josty! Jeg havde aldrig været der før, men de serverede simpelthen den lækreste brunch med noget for enhver smag lige fra små kager og bacon til hjemmelavet avocadocreme med krebsehaler.

Min tallerken blev fyldt to gange med lidt af det hele, dog med fokus på de grønne valgmuligheder. Jeg valgte, grundet min glutensarte mave, brødet og kagerne fra, og gik i stedet om bord i de forskellige salater, frugter og den lækre hjemmelavede omelet. Det er som regel muligt til en buffet at have fokus på lettere og grønnere valg på tallerkenen uden at gå på kompromis med hverken smag, sundhed eller den sociale følelse at spise det samme som alle andre.

I dagens anledning dressede jeg lidt op og lod træningstøjet blive derhjemme. Josty kan muligvis snige sig op på min personlige liste over lækre brunchsteder i København. Den tidligere favorit er Sult på Vognmagergade tæt ved Kongens Have og morgenmadsbufféen Pussy Galore på Sankt Hans Torv. Der er sikkert flere virkelig gode steder, men jeg er personligt mest til buffet, da jeg virkelig ikke bryder mig om at skulle sortere halvdelen af tallerkenen fra og ende med ikke at blive mæt. Det er både spild af mad, penge og mit gode humør. Nej, så hellere selv fylde på tallerkenen!

Hav en skøn søndag derude!

Og smid lige en kommentar hvis du kender et godt sted til brunch?

 

   

8 kommentarer

 • Brunch er også en favorit hos mig. Dog er jeg i modsætning til dig mest til tallerkenservering, da jeg ikke kan have at der er så mange, der har pillet i maden + maden ikke altid er varm og lækker efter lidt tid. 😀

  Så mine anbefalinger bærer i høj grad præg af om der er tallerkenservering (og hvor meget af det de serverer, jeg kan lide):
  – Canteen på Østerbro
  – Kalaset
  – Lunas Diner, Vesterbro og Christianshavn
  – Kaffesalonen (mest fordi man kan sidde ude ved søen)

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Uh, måske skal jeg kaste mig ud i noget nyt og prøve en tallerkenservering? Jeg har hørt rigtig godt om både Kalaset og Lunas før, så de må snart prøves! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • så veldig godt ut! God søndag til deg også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser jo virkelig lækkert ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også brunch, hvorfor jeg har en hel liste med steder fordelt over hele København! Morgenmad er bare favoritten! 🙂

  Nu du siger du godt kan lide buffet har jeg nogen virkelig gode muligheder!
  – Mad & Kaffe på Vesterbro (en slags lav selv buffet)
  – The Kitchenette på Frederiksberg
  -Club Riva i Rungsted (hvis du kommer nord på)

  KH Amanda // https://theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Vi er helt enige Amanda, morgenmad er klart yndlingsmåltid! Sikke nogle lækre steder du har anbefalet, dem husker jeg! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Fordele ved Jylland...