Gave til manden i dit liv (med rabatkode!)

Lowcarb lakseruller!

Jeg elsker laks! Den fede, skønne fisk som bare smager helt fantastisk og giver kroppen gode fedtsyrer at arbejde med. Sidste gang jeg skrev om laks her på bloggen blev jeg gjort opmærksom på mulige miljøgifte i laks og hvorfor indtaget ikke bør overdrives. Det kan du læse mere om HER. Laks bliver aldrig taget helt af menuen hjemme hos mig, men jeg er nu mere opmærksom når jeg putter det i indkøbskurven eller smutter forbi fiskehandleren.

Denne omgang lakseruller kan enten spises som frokost, en let aftensmad eller som forret til en dejlig grillaften. De tager max 10 minutter at smække sammen, men kan præsenteres super lækkert og burde falde i de flestes smag med de milde smagsnuancer. Rullerne er geniale fordi de passer til langt de fleste kostplaner, de er lowcarb og kan fyldes mere eller mindre alt efter hvilket måltid de spises til. Får du en vegetar på besøg, kan rullerne fyldes med hummus, pesto og æg eller falafer der skæres i halve.

Opskrift på 5 store lakseruller (der kan skæres over)

  • 350 gram røget laks
  • 1 spidskål
  • 1 rødløg
  • 250 gram skyr
  • 2 spsk stærk sennep
  • Friske krydderurter
  • Saften fra 1 citron
  • Salt/peber

Rør skyren sammen med salt, peber, sennep, citronsaft og krydderurter. Skræl forsigtigt blade af spidskålet, skyl dem og dup dem tørre med køkkenrulle. Skær rødløget ud i tynde skiver. Så er du klar til at samle!

Læg spidskålsbladet fladt ud og læg skiver af den røgede laks på. Læg et par ringe rødløg henover laksen og smør skyrcreme på det hele, men pas på med at smørre det for langt ud til kanterne. Rul forsigtigt bladet sammen og find eventuelt en tandstik til at holde det sammen. Kan spises helt eller skæres ud.

Mangler du mere inspiration til lækker frokost eller aftensmad med fisk i hovedrollen, så kan du tjekke nogle opskrifter ud HER og HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Gave til manden i dit liv (med rabatkode!)