Træningstøj med spræl!

Sprød sommersalat med skyrcreme!

Noget af det bedste ved det varme sommervejr er klart de mange lækre grøntsager! Supermarkedet bugner simpelthen af friske og sprøde råvarer som skriger på at være tilbehør til min frokost og aftensmad for tiden! Den slags glæde og inspiration er bare lige den tand sværere at finde om vinteren når udvalget består af rodfrugter eller rodfrugter!

Sprød sommersalat til 4 personer

  • 1/2 broccolihoved der koges i meget kort tid (blanchering 2-3 min)
  • 2 bladserlleri stænger
  • 200 gram edamame bønner (optøet fra frost er fint)
  • 2 bøftomater
  • 1 pose blandet salat
  • 1 agurk
  • 1 lille håndfuld frisk persille
  • 1 lime
  • Salt/peber

Skær alle grøntsager i fine tern og bland sammen med de afkølede broccolistykker efter de har fået et opkog. Krydr let med salt og peber, samt limesaft, men hold igen med mængden af det hele hvis du vil bruge nedenstående skyrcreme henover.

Skyrcreme til en stor portion salat:

  • 400 gram neutral skyr
  • 1 bundt persille
  • En god portion purløg
  • Salt og peber
  • Saften fra 2 lime
  • evt. 1 lille fed hvidløg finthakket

Rør skyren sammen med de friske krydderurter, saften fra lime og smag til med salt og peber. Tilsæt eventuelt hvidløg for ekstra bid til cremen.

Server hele herligheden med præcis det du har lyst til. Jeg kan anbefale kombinationen af den sprøde sommersalat med den friske skyrcreme til tigerrejer med lime. Den opskrift finder du lige HER.

Mangler du mere inspiration til lækre salater til sommermaden? Så kan du måske bruge en opskrift med grønne bønner og soltørrede tomater, en salat med bagte tomater og fetaost eller hvad med en  sprød vietnamesisk salat?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Træningstøj med spræl!