Sporty sommerstil!

Status på min træning!

Jeg er lige ved at starte indlægget med at skrive “hvilken træning?” men det lader jeg vær med, for det ville ødelægge hele min intenderede budskab. Jeg har i 2 år stort set udelukkende trænet styrketræning og elsket det! Det har været svært, udfordrende, hårdt og fantastisk at svede mig igennem Amandas stadigt sværere programmer og mærke min krop blive stærkere.

Det har dog én bagside. Nu har jeg i mit hoved fået sat lighedstegn mellem “træning” og “styrketræning”. Som om der ikke findes andet motion i verden. Og det er jo løgn med løgn på. De sidste 5-6 uger har min højre hofte desværre givet mig ekstra smerter. Eftersom det ikke bliver bedre med lettere vægte, øget hvile og små pauser, har jeg valgt at sætte min styrketræning på standby. De tunge vægte er lækre, men de er ikke risikoen værd for at overbelaste mine i forvejen svage led. Læs om hvad hele humlen er med de hofter lige HER.

Jeg savner min sædvanlige træning. Meget. Jeg savner at svede, løfte og mærke syren i musklerne. Men… Jeg må også tage mig sammen og indse, at træning er mere end bare håndvægte og vægtstænger. Den sidste uge har jeg lavet yoga hver morgen efter de videoer som Dyssekilde yoga fortsat sender mig i forbindelse med mindfulnessforløbet som jeg anmelder. Derudover laver jeg pilates videoer hjemme på mit stuegulv for at træne core/mave og jeg har en date med en veninde til at indtage den lokale svømmehal snarest.

Det ER muligt at bevæge kroppen selvom det ikke nødvendigvis er en times hård styrketræning. Alle små gåture, øvelser, ture på trapperne og lignende tæller. Kroppen har godt af bevægelse af forskellig art – også selvom hovedet hellere vil dødløfte en masse kilo.

Jeg har nogle indlæg i ærmet om andre træningsformer, eksempelvis noget mere uddybende om pilates og yoga. Hvis det har interesse?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sporty sommerstil!