Sommer snacks!

Sukkerfri is i København?

Hvor mange hænder i vejret på dem der elsker is? Jeg gætter på sådan cirka alle med de temperaturer DMI formår at præstenere os alle for.

Der skal være plads til en lækker og helt almindelig is når sommeren rammer, men har du lyst til et sundere alternativ, kan jeg varmt anbefale kæden Isabella som findes flere steder i København. De laver både fedtfattige, veganske og sukkerfri is i deres udvalg sammen med traditionelle is i forskellige varianter.

Jeg har både smagt deres mørke chokoladeis lavet på rismælk og derfor naturligt sødet, og i weekenden forkælede jeg mig selv med en ny variant med jordbær. Jeg er vild med at jordbærisen ikke er kunstigt super duper rød, men har en sart lyserød farve og en dejlig mild smag af jordbær. Der er rent faktisk ægte jordbær i isen og det kan man smage!

Du kan finde Isabella i Torvehallerne nær Nørreport, på Frederiksberg, lige ved Nørrebros Runddel og i Ringsted. Jeg har ikke fået noget form for sponsorat for at skrive dette, jeg har bare smagt en død lækker is og vil gerne give tippet videre til andre issultne nær Hovedstaden…

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sommer snacks!