Tip til sommermaden: Tigerrejer i lime!

Træningstøj med spræl!

Jeg har altid trænet i sorte bukser eller shorts. Det var trygt og rart, da sort jo som bekendt slanker og alt det der… Jeg kunne liiige snige mig op til at have en farverig top på, men så gik det også vildt for sig. Hvor kedeligt er det ikke lige? Og hvem bestemmer egentlig også hvad der er “passende” at træne i?

Hvorfor SKAL man se slank ud mens man træner? Hvem siger overhovedet at slank er målet med træning? Og hvad er i øvrigt definitionen på “slank”?. Det jeg prøver at sige er, at du selv bestemmer hvad du træner i, ikke diverse mode “eksperter”. Har du det bedst i sort, så giv den gas i sort. Men drømmer du egentlig om at træne i sprællende, levende farver og mønstre? Så afsted med dig efter nyt træningstøj!

Min veninde Mette er en af dem jeg kender som er bedst til at bruge farverige toppe, mønstrede bukser og sjove sneakers. Hun er en farverig person med gang i og det klæder hende med sjove prints og fine farver. Hun udstråler selvtillid og ser pisse godt ud. Hun er en af dem der lærte mig at kyle de sorte bukser nederst i bunken! Mønster på stængerne er sgu da mere lækkert og træningen bliver en tand sjovere…

Find min træningstop lige HER og mine bukser lige HER.

Mit sæt er fra Hummel og Mettes er fra Gina Tricot

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

 

bloglovin_annawarrington
   

5 kommentarer

 • HeLene

  Du har ret! Tak for det, nu beholder jeg mine ikke sorte sommertræningsbukser jeg fandt billigt på HM og ikke besluttet om… fordi de er alle mulige farver og meget sprælske.
  Skønne billeder! :grinning: :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak Helene 😀 Giv den gas i dit fine tøj!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så skøn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Lovning it Jeg træner selv i zebrastribede tights fra Nike i både hvid/sort, pink/ sort og grå/sort – løb er godt nok i de sorte tights men med farvestrålende toppe fra Kari Traa – føler mig helt forkert og utilpas i andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Uh, det lyder simpelthen også som et lækkert look! Både dine tights og dine farvestrålende toppe!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tip til sommermaden: Tigerrejer i lime!