Bevar motivationen til træning!

Verdens bedste koldskål!

Sommer betyder koldskål uanset hvad vejrudsigten siger. Om det så er gråvejr de næste 4 uger, så vil jeg indtage koldskål og jordbær i laaange baner. Smagen af sommer hører sig altså til – uanset vejret.

Min favorit koldskål denne sommer er klart den sukkerfri variant fra Cheasy. Jeg har ingen aftaler med dem og har derfor selv punget de 18 kr. pr. liter MANGE gange henover de sidste par uger, men gør det gladeligt! Den koldskål smager af sol, sommer og vanilje, men indeholder ingen sukker eller laktose. Der er naturligvis en del sødemidler i den og bryder man sig ikke om det, kan man jo bare finde et andet mærke som i stedet indeholder almindelig sukker. Det er ren smag og behag!

Du kan både nyde en skål koldskål som eftermiddagssnack, dessert efter aftensmaden eller endda som morgenmad. Der er virkelig mange muligheder og smagen kan varieres med alverdens forskellige lækre toppings.

Har du en favorit koldskål?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Bevar motivationen til træning!