Sundt knas til biografen!

Hvad har jeg lært af yoga og mindfulness?

I dag render jeg rundt på Skanderborg Festivalen og dette indlæg er derfor planlagt. Jeg har nemlig de sidste 10 uger været igennem et forløb fra Dyssekilde Yoga med ugentlige mindfulness og yogaøvelser og nu er det tid til at reflektere lidt over forløbet.

Det har været 10 uger med fokus på nærvær og bevidst tilstedeværelse i krop og hoved. Det har ikke været let og jeg har ikke opfyldt mit eget krav om 12 minutters mindfulness hver dag. Men jeg har prøvet og jeg har nydt de minutters ro som langsomt kom snigende jo bedre jeg blev til at prioritere dem. Yes, det der med “me-time” er faktisk ikke så ringe…

Jeg har de sidste 10 uger ikke kunne træne ret meget styrketræning grundet mine hofter, så videoerne med yogaøvelser og mindfulness meditationer har været kærkomne. Både fordi jeg mentalt har været frustreret og utålmodig (jeg vil jo bare gerne løfte noget tungt!), men også fordi det har givet mig mulighed for at bruge min krop fysisk uden at belaste mine led. Træning kan være mange ting og det behøver ikke altid være tunge vægte…

Hvad har jeg lært af mit forløb hos Dyssekilde Yoga?

  • Jeg kan faktisk godt sidde stille i mere end 15 min og nyde det
  • Min core er slet ikke så stærk som jeg tror! Mere mavetræning til mig!
  • Vejrtrækning betyder uendelig meget for mit velvære. Bare et par nærværende dybe åndedrag ned i maven kan få min krop til at slappe af
  • Min krop er ikke specielt smidig, men øvelse gør mester
  • Jeg er ikke nær så mindful som jeg gik og troede. Mine tanker flyver jo rundt!
  • Langsom træning kræver øvelse, men føles mere naturligt jo flere gange man prøver det.

Læs mere om mine erfaringer og oplevelser med mindfulness HER og mine tanker omkring yoga lige HER

Har du prøvet kræfter med mindfulness eller yoga?

Indlægget er sponseret af Dyssekilde Yoga

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sundt knas til biografen!