At tabe sig er ikke lykken!

Jeg ELSKER bland selv slik!

Nu er det jo lørdag og den klassiske (og noget omdiskuterede) “cheatday“, så lad os snakke lidt om slik og søde sager!

Kan man andet end elske at sætte tænderne i en skumfidus? En lidt hård vingummi eller en rigtig saltet lakrids? Vi har alle vores laster og det er helt okay – så længe de ikke går hen og bliver til vores morgenmad, frokost og aftensmad, så begynder maven nok at brokke sig uanset hvilke lækkerier du har kastet din kærlighed på.

Nogle er helt vild med fastfood og det har jeg aldrig forstået. Jeg bryder mig virkelig ikke om fedtet eller alt for saltede smagsnuancer og jeg har derfor altid hellere gerne medbragt salat mens mine veninder har guffet pizza eller pommes fritter. Det er på ingen måde for at være hellig, jeg bryder mig bare slet ikke om junk på den måde.

Stiller du til gengæld end skål fyldt med sukker og e-numre foran mig, så er jeg mere end klar til at give den gas! Jeg ved godt at det ikke er sundt på nogen måde og giver mig krop en masse kunstigt lort, men for søren hvor smager det godt! Og så er det jo på ingen måde hovedbestanddelen i min kost, så mon ikke det går?

Skal din slikspisende krop vises frem i bikini? Husk konkurrencen hvor du kan vinde en rejse for 2 til Thailand hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev til Sweetdeal!

bloglovin_annawarrington
   

8 kommentarer

 • Helt rigtigt alle har sine laster – siger man ikke også at summen af ens laster altid er ens Min last er faktisk bare for meget rigtig mad og så nutella selvfølgelig haha
  Hav en dejlig aften!
  Kh Amanda // http://www.theaway.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, jeg tror du deler din nutella last med rigtig mange! 😀 Hav en skøn dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg knuselsker også bland selv slik. Det er helt klar favoritten, når der skal hygges herhjemme. Dog kan jeg mærke at min krop ikke tager særligt godt imod den store mænge sukker (som det jo hurtigt kan blive til), da jeg ikke spiser sukker i form af slik og søde sager, særligt ofte. Kan få det som om jeg får små hedeture og føler mig utilpas. Ikke fedt, når jeg som dig, virkeligt er glad for bland selv slik 😉

  Og hold nu op hvor er det sidste billede bare spot on!

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Årh, det kender jeg (desværre) godt og sukker er jo også noget værre møg at komme i kroppen i for store mængder, så det er klart den siger fra. Jeg vælger at nyde det 100% når jeg blander slik, uden dårlig samvittighed, med masser af rigtig mad inden og som regel kun med et minimum af ondt i maven efterfølgende 🙂 Hav en dejlig dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nogle gange er det ikke mere end 150-200 gram der skal til og så begynder min krop bare at reagere helt vildt. Ret tankevækkende synes jeg 🙂

   http://www.malenechristine.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det er ret vildt, men sikkert en reaktion på at du ikke indtager sukker særlig ofte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ja alle har laster jeg er heller ikke til fedtede pizzaer, fritter eller burgere. Jeg er ikke til syntetisk slik, skum eller vingummier overhovedet, men mine to laster er CHOKOLADE og mysli/Crusli lige fra posen det er jo Sååååå godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, jeg elsker den med crusli fra posen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

At tabe sig er ikke lykken!